renia
|
Bardzo interesuj±ce..
Ba, to malo powiedziane! Mi " somsiadka" opowiadala, ze po stosowaniu slynnej mikstury " tej co to dziala" na wszystkie choroby to amputowana " renka" odrosla!!! Znochor to niejedno potrafi! Nie widzę pozytywnych rokowań..Tobie to już chyba tak zostanie do końca życia i nic nie odrośnie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Bardzo interesuj±ce..
Reniu, poważnie Cię to zainteresowało? to wejdz sobie na forum biosłone .Nie zaszkodzi sobie poczytać. Poważnie. Poczytam, dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
kriss a jak długo stosujesz te kuracje?
od 24 czerwca.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Przecierz sam Admin wspomniał, że nie tylko DO jest tym jedynym srodkiem na odzysckanie zdrowia. Inne diety tez sa dobre, pod warunkiem ze człowiek je przestrzega np. .dieta japonska. Niewiem co ona zawiera w swoim meniu ale utkwiło mi to tylko w głowie , czytajac post Admina . Nie pamiętam juz w jakim wątku to czytałam
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Nie widzę pozytywnych rokowań... Renia, Ty sie nie przejmuj! Takie upaly i egzaminy i wszystko, moze za jakis czas? Zmienisz zdanie? Pozdrawiam serdecznie i gratuluje!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Przecierz sam Admin wspomniał, że nie tylko DO jest tym jedynym srodkiem na odzysckanie zdrowia. Inne diety tez sa dobre, pod warunkiem ze człowiek je przestrzega np. .dieta japonska. Niewiem co ona zawiera w swoim meniu ale utkwiło mi to tylko w głowie , czytajac post Admina . Nie pamiętam juz w jakim w±tku to czytałam
Masz rację "kriss", jest wiele dobrych diet, tylko najważniejsze, żeby je prawidłowo stosować, wtedy dają gwarancję zdrowia. Np. Japończycy mają wysoką średnią życia.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Oni wcinaja dużo ryżu i susi, nie wiem jak to sie pisze,ale to sa surowe śledzie Jak widać żyja sobie dość , dość długo
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
A ponoc potrafia pić z kulturką
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Jak widać żyja sobie dość , dość długo ... Zwlaszcza na Okinawie.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
A ile liczył sobie ten najstarszy co niedawno mu sie zmarło?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
A ponoc potrafia pić z kulturką Oh "Kriss", alkohol to nie jest " eliksir dlugowiecznosci" Lepsze sa " analogi" morfiny, oczywiscie legalne i odpowiednio dozowane, bo jak sie to robi "planktonicznie" to wychodzi MJ.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
A ponoc potrafia pić z kulturką Oh "Kriss", alkohol to nie jest " eliksir dlugowiecznosci" Lepsze sa " analogi" morfiny, oczywiscie legalne i odpowiednio dozowane, bo jak sie to robi "planktonicznie" to wychodzi MJ. Tak ale słyszałam że Japoncy pija skąpo, nie tak jak my
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
My?
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
he he, mam na mysli Europejczycy oraz np. Rosjanie . Oczywiscie nie wszyscy ale statystycznie rzecz biorąc.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kobiety żyją średnio w Japonii 85 lat, a mężczyźni 78
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Kobiety żyją średnio w Japonii 85 lat, a mężczyźni 78 No proszę, czy to nie godne zachwytu? A my tu na takim tłuscutkim wichcie i żyjemy mniej więcej 68 lat
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Kobiety żyj± ¶rednio w Japonii 85 lat, a mężczyĽni 78 No proszę, czy to nie godne zachwytu? A my tu na takim tłuscutkim wichcie i żyjemy mniej więcej 68 lat Ile my pożyjemy, to się dopiero okaże..Ja mam zamiar pokonać tego Japończyka
|
|
|
|
|
|
|
|