Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: nieprzyjemny zapach skory (Przeczytany 5741 razy)
|
moral
Go
|
witam moim problemem jest nieprzyjemny zapach skóry, wydaje mi się, że przyczyną może być właśnie drożdżyca. Czy spotkaliście się już z czym takim i czy wiecie jak to leczyć, jakie badania wykonać i w jakim kierunku maja one być przeprowadzone ? Ps. bylem u dermatologa lecz on wybił mi z głowy drożdżyce, ale jeśli nie to, to co?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
witam moim problemem jest nieprzyjemny zapach skóry, wydaje mi się, że przyczyną może być właśnie drożdżyca. Czy spotkaliście się już z czym takim i czy wiecie jak to leczyć, jakie badania wykonać i w jakim kierunku maja one być przeprowadzone ? Ps. bylem u dermatologa lecz on wybił mi z głowy drożdżyce, ale jeśli nie to, to co?
pozdrawiam
Nic nie piszesz czy Ty zastosowałeś juz DO i po jej zastosowaniu jest ta nieprzyjemna woń, czy miałeś ją wcześniej
|
|
|
|
|
|
|
moral
Go
|
nie, nie stosowalem diety dokladnie nie wiem kiedy moglem nabawic sie tego paskudztwa, ale towarzyszy temu wypadanie wlosow, przetluszczajaca sie skora, oraz lupież (korego nie moge sie pozbyc mimo stosowania roznych szamponow przeciwlupiezowych)
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
pozdrawiam
moze,to alergia na produkty mleczne albo gluten?? moze zbyt duzo weglowodanow i bialka w twojej diecie???? nalezy pamietac,ze wiele chorob zalezy rowniez od tego co jadamy, jak rowniez o tym ,ze odpowiednie pozywienie,to nasze najlepsze lekarstwo
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
zbyt malo szczegolow , to nie jest tal k latwo na co s Ci doradzic poomoc czy jakos tak . przypraswy ziola warzywa talkie kjak te jktore maja duzo no nie wiem czego wiem ze to jest w piekle to chynba siarka moze masz tylko taki baerdzo waertosciowy pot ktorty jest takim bulionem z laboreatorium .. a odgolnie to zobatszz na -------------------------------------------------------------http://wizaz.pl/forum/
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|