forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-25, 22:16:18

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com
669747 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Żywienie Optymalne
| | |-+  Barszcz czerwony-jak liczyc
« poprzedni nastpny »
Strony: [1] Do dou Drukuj
Autor Wtek: Barszcz czerwony-jak liczyc  (Przeczytany 7519 razy)
jurek46
Go


Email
Barszcz czerwony-jak liczyc
« : 2008-07-07, 14:28:57 »

Jak wyliczać barszcz czerwony z buraka czerwonego,po ugotowaniu buraczków z listkiem bobkowym ,przyprawami cebulka.na żeberkach
po ugotowaniu żeberka odebrano, barszcz przecedzono ,pozostał czysty wywar do picia ,ewentualnie wyciśnięto sok z cytryny do smaku.
Buraczki mają w tabelach podane B-1,8  T-0,1  W-7,3  Wpisujcie jak to liczycie.
Zapisane
bea561
Go


Email
Odp: Barszcz czerwony-jak liczyc
« Odpowiedz #1 : 2008-07-07, 17:19:27 »

Jak wyliczać barszcz czerwony z buraka czerwonego,po ugotowaniu buraczków z listkiem bobkowym ,przyprawami cebulka.na żeberkach
po ugotowaniu żeberka odebrano, barszcz przecedzono ,pozostał czysty wywar do picia ,ewentualnie wyciśnięto sok z cytryny do smaku.
Buraczki mają w tabelach podane B-1,8  T-0,1  W-7,3  Wpisujcie jak to liczycie.
Moim zdaniem taki czysty barszczyk czerwony traktuj jak rosół. Nawet jeśli rozpuściło się trochę W to są to ilości niewielkie.
Zapisane
jurek46
Go


Email
Odp: Barszcz czerwony-jak liczyc
« Odpowiedz #2 : 2008-07-07, 17:23:49 »

Jak wyliczać barszcz czerwony z buraka czerwonego,po ugotowaniu buraczków z listkiem bobkowym ,przyprawami cebulka.na żeberkach
po ugotowaniu żeberka odebrano, barszcz przecedzono ,pozostał czysty wywar do picia ,ewentualnie wyciśnięto sok z cytryny do smaku.
Buraczki mają w tabelach podane B-1,8  T-0,1  W-7,3  Wpisujcie jak to liczycie.
Moim zdaniem taki czysty barszczyk czerwony traktuj jak rosół. Nawet jeśli rozpuściło się trochę W to są to ilości niewielkie.

Też tak myślę, ale może ktoś ma inne zdanie ?
Zapisane
Strony: [1] Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.034 sekund z 18 zapytaniami.