Edyta
Go
|
Ja w Twoich rowniez nic madrego nie przeczytałam-zazwyczaj same jakies urojone problemy.To obgryzanie paznokci,to chrzakanie,to jakies tatuaze i inne pierdoły-takze bilans wyszedł chyba na zero
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
To sa wlasnie problemy dnia codziennego. Z tymi problemami przychodza ludzie na forum. Ne przychodzi tu nikt po to by drugi sie z niego wysmiewal. Tak jak ty to robisz niemalze ze wszystkimi. Ja przyszlam po madra rade i od lekarki ja dostalam czego nie moge powiedziec o tobie. Jestes zlosliwa . Nie mam zamiaru dyskutowac z toba na ten temat. Wyzyj sie na mezu jezei go masz. Mnie szkoda czasu na takie bezsensowne gadanie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... biore do ręki książkę dr.Kwaśniewskiego i setny raz ją czytam ...
Czytałam w książce dr Kwasniewskiego że nie powinno sie przemęczac i z tego co wtedy zrozumiałam dr Kwasniewski jest przeciwny uprawianiu sportu
No do tej pory to dziewczyna przeczytała ksiązki JKwaniewskiego z 200 razy i zrozumiała,ze JKwasniewski jest przeciwny uprawianiu sportu.W sumie ciekawa interpretacja,a potem sie dziwi ,że ma pryszcze i cellulitis. Na domiar złego nażre sie i zyga jak kot ,rodzina patrzy jak na wariata,a ona sie im dziwi?Jaką ona wersje DO stosuje?Smietanowa forma,czy już jest jakaś inna forma? Ja piernicze,co za zakręceni ludziska.Przeczytać z 200 razy ksiązke i NIC nie zrozumieć.jak to sie mówi ;"na cegufke nie ma bata" .Nie czarujmy sie ,niektórzy do DO sie nie nadają i więcej sobie szkody narobią niz pozytku!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wyzyj sie na mezu jezei go masz.
Mój Mąż przede wszystkim pierdół nie mówi,a moje dzieci zadają madrzejsze pytania od niektórych z was
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Bo nie wszyscy sa takimi orlami jak ty. Moze zrozumialas DO za pierwszym razem. Super. Ale nie ponizaj tych ktorzy nie rozumieja po 200 przeczytaniu. Znam optymalnych ktorzy stosowali od 3 lat zle. Czytali pare razy ksiazki i nic. za kazdym razem to samo. Czy trzeba ich ponizac za to ze nie rozumieja. Uwazam ze nie. Mozna wytlumaczyc i byc moze po malej korkcie juz zrozumieja gdzie tkwi blad. Wysmiewajac sie z nich w niczym im nie pomagamy. Ciekawi mnie czy podchodzisz tez tak do swoich dzieci. jak cos nie rozmieja starasz sie im pomoc zrozumiec czy dogryzasz bo powinny zrozumiec?
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Super ze masz takie madre dzieci. Proponuje polityke bo teraz w polskim rzadzie madrych ludzi potrzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ciekawi mnie czy podchodzisz tez tak do swoich dzieci. jak cos nie rozmieja starasz sie im pomoc zrozumiec czy dogryzasz bo powinny zrozumiec?
Już Ci odpowiadam.Otóż mało mam problemów z moimi Dziećmi Uczą sie świetnie.Przychodzą ze szkoły i same odrabiają lekcje,wcześniej faktycznie musiałam trochę z nimi usiąść,ale teraz nie muszę ich ciągnąć na siłę.Interesują sie tym co sie dzieje w kosmosie,dlatego kupiliśmy z mężem im teleskop. Są jak na swój wiek genialne z matematyki.dziś własnie rozwiązywały testy na konkurs i gdy zobaczyłam jak to zrobiły,to byłam z nich bardzo,bardzo dumna Gdy czegos nie rozumieją,nie muszę powtarzać 200 razy.Wystarczy raz,dwa i wiedzą co mają robić No cóż, Grizzly by lepiej wytłumaczył skąd to sie bierze PS.Może faktycznie robię błąd porównując moje Dzieci z niektórymi z was
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Super ze masz takie madre dzieci. Proponuje polityke bo teraz w polskim rzadzie madrych ludzi potrzeba.
Widzisz, źle rozumujesz.Otóż mądry człowiek nie garnie sie do polityki,dlatego są w niej sami (......) ....
|
|
|
|
|
|
|
jurek46
Go
|
Ciekawi mnie czy podchodzisz tez tak do swoich dzieci. jak cos nie rozmieja starasz sie im pomoc zrozumiec czy dogryzasz bo powinny zrozumiec?
Już Ci odpowiadam.Otóż mało mam problemów z moimi Dziećmi Uczą sie świetnie.Przychodzą ze szkoły i same odrabiają lekcje,wcześniej faktycznie musiałam trochę z nimi usiąść,ale teraz nie muszę ich ciągnąć na siłę.Interesują sie tym co sie dzieje w kosmosie,dlatego kupiliśmy z mężem im teleskop. Są jak na swój wiek genialne z matematyki.dziś własnie rozwiązywały testy na konkurs i gdy zobaczyłam jak to zrobiły,to byłam z nich bardzo,bardzo dumna Gdy czegos nie rozumieją,nie muszę powtarzać 200 razy.Wystarczy raz,dwa i wiedzą co mają robić No cóż, Grizzly by lepiej wytłumaczył skąd to sie bierze PS.Może faktycznie robię błąd porównując moje Dzieci z niektórymi z was Edytko a ja cały czas myslalem ,że ten teleskop to miał slużyc mężowi,chyba że żle skojarzyłem Ale tak odebrałem to wtedy kiedy pisaliśmy o twoich obserwacjach nieboskłonu ,Który jak widzę chciałabyś oddac jak w słowach piosenki z Sopotu ,dla własnych dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Edyta wlasciwie po co jest to forum tutaj? Mysle po to zeby mozna bylo sie wymieniac doswiadczeniami. Po to by mozna sobie wzajemnie pomoc prawda? Ja Diete Kwasnieweskiego zrozumilam 7 lat temu po przeczytaniu 1 szej ksiazki. Nie chwale sie tym. Dzieci tez mam madre co prawda male ale madre. Tez sie tym nie wychwalam. Ty robisz to prawie w kazdym poscie. I ciagle dajesz ludziom "pytajacym o cos" do zrozumienia ze sa glupsi od twoich dzieci. Kto pyta ten nie bladzi mowi przyslowie. Nie wierze ze nigdy przenigdy nie mialas z niczym problemow. Musialabys byc Panem Bogem. Nie ma ludzi idealnych!!!!!!!!!! Znasz wierszych Samochwala? Pasuje do Ciebie jak ulal. A propos Teleskopu. Mam go od lat, moje dzieci 7 i 3 llatka graja na Keeyboard. Mam tez mikroskop bo moj straszy syn od 5 roku zycia interesuje sie chemia. Napisalam to po to bys widziala ze nie tylko twoje dzieci sa zdolne. Wiele z nas tutaj ma zdolne dzieci a nie wychwala sie tym jka ty. Chyba malo jestes doceniana w domu czy w rodzinie ze musisz tu przychodzic i sama sie chwalic.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Sorki,ale gdybyś zrozumiała diete 7 lat temu,to wiedziałabyś ,że nie robi sie takich pierdół jak tatuaże dzieciom. I jak tutaj nie porównać swoich dzieci do was.Przecież same moje dzieciaki mówią ,ze to głupota. Porównywanie dzieci do niektórych Uzytkowników wychodzi siła rzeczy,po prostu czytam tutaj czasem takie pierdoły i od razy przychodzi mi na myśl,że moje dzieci są mądrzejsze od niektórych tutaj na Forum.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Chyba malo jestes doceniana w domu czy w rodzinie ze musisz tu przychodzic i sama sie chwalic.
Juz wyjasniłam na czym polega,to ,że pisze o swoich dzieciach w tym watku. Po drugie,to cholera czytałam tutaj inne teorie Pono własnie ludzie niedoceniani widzą w sobie tylko same wady i nie potrafią nic o sobie dobrego powiedzieć . Zatem ,która teoria prawdziwa ?
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Znasz wierszych Samochwala? Pasuje do Ciebie jak ulal.
Sewero nie karm trolla to zdechnie
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Lepiej Sławku zgłoś mnie do moderatora
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Znasz wierszych Samochwala? Pasuje do Ciebie jak ulal.
Sewero nie karm trolla to zdechnie I widocznie Twoje słowa g***o znaczą,bo nikt nie chce Cie słuchać,każdy trolluje ile wlezie
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
To sa wlasnie problemy dnia codziennego. Z tymi problemami przychodza ludzie na forum. Ne przychodzi tu nikt po to by drugi sie z niego wysmiewal. Tak jak ty to robisz niemalze ze wszystkimi. Ja przyszlam po madra rade i od lekarki ja dostalam czego nie moge powiedziec o tobie. Jestes zlosliwa . Nie mam zamiaru dyskutowac z toba na ten temat. Wyzyj sie na mezu jezei go masz. Mnie szkoda czasu na takie bezsensowne gadanie.
Zgadzam sie z Tobą jak tu przyszłam rozpoczęłam nowy wątek dotyczący bycia kobietą i problemów kobiet i tego jak dieta optymalna ma wpływ na nasze problemy i odrazu miałam złośliwy komentarz od Edyty.Inne osoby pisałay coś na ten temat a Edyta odrazu sie czepiła.
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Wyzyj sie na mezu jezei go masz.
Mój Mąż przede wszystkim pierdół nie mówi,a moje dzieci zadają madrzejsze pytania od niektórych z was jeasne pozjadałas chyba wszystkie rozumy,masz najmądrzejszego męża,najmądrzejsze dzieci i sama oczywiście jesteś najmądzrejsza.Co ty tu w ogule robisz zgryźliwa babo?tylko czekasz komu coś dogryźc
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Ja w Twoich rowniez nic madrego nie przeczytałam-zazwyczaj same jakies urojone problemy.To obgryzanie paznokci,to chrzakanie,to jakies tatuaze i inne pierdoły-takze bilans wyszedł chyba na zero nikt nie pisze tu nic mądrego oprócz Ciebie a prawie każdy ma jakieś urojone problemy
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Już Ci odpowiadam.Otóż mało mam problemów z moimi Dziećmi Uczą sie świetnie.Przychodzą ze szkoły i same odrabiają lekcje,wcześniej faktycznie musiałam trochę z nimi usiąść,ale teraz nie muszę ich ciągnąć na siłę.Interesują sie tym co sie dzieje w kosmosie,dlatego kupiliśmy z mężem im teleskop. Są jak na swój wiek genialne z matematyki.dziś własnie rozwiązywały testy na konkurs i gdy zobaczyłam jak to zrobiły,to byłam z nich bardzo,bardzo dumna Gdy czegos nie rozumieją,nie muszę powtarzać 200 razy.Wystarczy raz,dwa i wiedzą co mają robić No cóż, Grizzly by lepiej wytłumaczył skąd to sie bierze PS.Może faktycznie robię błąd porównując moje Dzieci z niektórymi z was Widząc to jakie masz podejście do Twoich dzieci napisac Ci moge że wyrządzasz im krzywde bo zapewne wychowujesz je w przekonaniu że są najpiękniejsze i najmądrzejsze.Takie zapatrzone w siebie dzieci nie są lubiane wśród rówieśników a w przyszłości jak coś im sie rzeczywiście przestanie udawac i nie będą już takie genialne to nie będą sobie potrafiły z tym poradzic, z takiego czegoś biorą sie właśnie depresje.Co jeśli przestaną odnosic sukcesy?przestaniesz je kochac?żyją pewnie pod presją bycia idealnym bo inaczej mama będzie na nich zła albo będzie ich uważac za głupich.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Slawek masz racje. Nie dam jej satysfakcji wyzycia sie na mnie. Koncze bo wole poswiecic czas na cos innego.
|
|
|
|
|
|
|
|