forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-22, 20:22:40

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.
669713 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 34 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: root
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Żywienie Optymalne
| | |-+  Ciągle jestem głodna...
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 Do dou Drukuj
Autor Wtek: Ciągle jestem głodna...  (Przeczytany 103520 razy)
Edyta
Go

Email
Odp: Ciągle jestem głodna...
« Odpowiedz #140 : 2008-10-20, 23:16:53 »

Ja w Twoich rowniez nic madrego nie przeczytałam-zazwyczaj same jakies urojone problemy.To obgryzanie paznokci,to chrzakanie,to jakies tatuaze i inne pierdoły-takze bilans wyszedł chyba na zero  Smile
sewero
Go

Email
« Odpowiedz #141 : 2008-10-20, 23:23:49 »

To sa wlasnie problemy dnia codziennego. Z tymi problemami przychodza ludzie na forum. Ne przychodzi tu nikt po to by drugi sie z niego wysmiewal. Tak jak ty to robisz niemalze ze wszystkimi. Ja przyszlam po madra rade i od lekarki ja dostalam czego nie moge powiedziec o tobie.
Jestes zlosliwa . Nie mam zamiaru dyskutowac z toba na ten temat. Wyzyj sie na mezu jezei go masz. Mnie szkoda czasu na takie bezsensowne gadanie.
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #142 : 2008-10-20, 23:26:52 »

... biore do ręki książkę dr.Kwaśniewskiego i setny raz ją czytam ...

Czytałam w książce dr Kwasniewskiego że nie powinno sie przemęczac i z tego co wtedy zrozumiałam dr Kwasniewski jest przeciwny uprawianiu sportu

No do tej pory to dziewczyna przeczytała ksiązki JKwaniewskiego z 200 razy i zrozumiała,ze JKwasniewski jest przeciwny uprawianiu sportu.W sumie ciekawa interpretacja,a potem sie dziwi ,że ma pryszcze i cellulitis. Na domiar złego nażre sie i zyga jak kot ,rodzina patrzy jak na wariata,a ona sie im dziwi?Jaką ona wersje DO stosuje?Smietanowa forma,czy już jest jakaś inna forma? Ja piernicze,co za zakręceni ludziska.Przeczytać z 200 razy ksiązke i NIC nie zrozumieć.jak to sie mówi ;"na cegufke nie ma bata" .Nie czarujmy sie ,niektórzy do DO sie nie nadają i więcej sobie szkody narobią niz pozytku!  
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #143 : 2008-10-20, 23:30:33 »

Wyzyj sie na mezu jezei go masz.

Mój Mąż przede wszystkim pierdół nie mówi,a moje dzieci zadają madrzejsze pytania od niektórych z was  Very Happy
sewero
Go

Email
« Odpowiedz #144 : 2008-10-20, 23:32:03 »

Bo nie wszyscy sa takimi orlami jak ty. Moze zrozumialas DO za pierwszym razem. Super. Ale nie ponizaj tych ktorzy nie rozumieja po 200  przeczytaniu. Znam optymalnych ktorzy stosowali od 3 lat zle. Czytali pare razy ksiazki i nic. za kazdym razem to samo. Czy trzeba ich ponizac za to ze nie rozumieja. Uwazam ze nie. Mozna wytlumaczyc i byc moze po malej korkcie juz zrozumieja gdzie tkwi blad. Wysmiewajac sie z nich w niczym im nie pomagamy.
Ciekawi mnie czy podchodzisz tez tak do swoich dzieci. jak cos nie rozmieja starasz sie im pomoc zrozumiec czy dogryzasz bo powinny zrozumiec?
sewero
Go

Email
« Odpowiedz #145 : 2008-10-20, 23:35:24 »

Super ze masz takie madre dzieci. Proponuje polityke bo teraz w polskim rzadzie madrych ludzi potrzeba.
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #146 : 2008-10-20, 23:46:48 »

Ciekawi mnie czy podchodzisz tez tak do swoich dzieci. jak cos nie rozmieja starasz sie im pomoc zrozumiec czy dogryzasz bo powinny zrozumiec?

Już Ci odpowiadam.Otóż mało mam problemów z moimi Dziećmi  Smile Uczą sie świetnie.Przychodzą ze szkoły i same odrabiają lekcje,wcześniej faktycznie musiałam trochę z nimi usiąść,ale teraz nie muszę ich ciągnąć na siłę.Interesują sie tym co sie dzieje w kosmosie,dlatego kupiliśmy z mężem im teleskop.
Są jak na swój wiek genialne z matematyki.dziś własnie rozwiązywały testy na konkurs i gdy zobaczyłam jak to zrobiły,to byłam z nich bardzo,bardzo dumna  Very Happy
Gdy czegos nie rozumieją,nie muszę powtarzać 200 razy.Wystarczy raz,dwa i wiedzą co mają robić  Very Happy
No cóż, Grizzly by lepiej wytłumaczył skąd to sie bierze   Very Happy  

PS.Może faktycznie robię błąd porównując moje Dzieci z niektórymi z was  Confused
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #147 : 2008-10-21, 00:03:38 »

Super ze masz takie madre dzieci. Proponuje polityke bo teraz w polskim rzadzie madrych ludzi potrzeba.
Widzisz, źle rozumujesz.Otóż mądry człowiek nie garnie sie do polityki,dlatego są w niej sami (......) ....
jurek46
Go

Email
« Odpowiedz #148 : 2008-10-21, 01:39:57 »

Już Ci odpowiadam.Otóż mało mam problemów z moimi Dziećmi  Smile Uczą sie świetnie.Przychodzą ze szkoły i same odrabiają lekcje,wcześniej faktycznie musiałam trochę z nimi usiąść,ale teraz nie muszę ich ciągnąć na siłę.Interesują sie tym co sie dzieje w kosmosie,dlatego kupiliśmy z mężem im teleskop.
Są jak na swój wiek genialne z matematyki.dziś własnie rozwiązywały testy na konkurs i gdy zobaczyłam jak to zrobiły,to byłam z nich bardzo,bardzo dumna  Very Happy
Gdy czegos nie rozumieją,nie muszę powtarzać 200 razy.Wystarczy raz,dwa i wiedzą co mają robić  Very Happy

PS.Może faktycznie robię błąd porównując moje Dzieci z niektórymi z was  Confused

Edytko a ja cały czas myslalem ,że ten teleskop to miał slużyc mężowi,chyba że żle skojarzyłem Ale tak odebrałem to wtedy kiedy pisaliśmy o twoich obserwacjach nieboskłonu ,Który jak widzę chciałabyś oddac jak w słowach piosenki z Sopotu ,dla własnych dzieci.
sewero
Go

Email
« Odpowiedz #149 : 2008-10-21, 08:28:07 »

Edyta wlasciwie po co jest to forum tutaj?
Mysle po to zeby mozna bylo sie wymieniac doswiadczeniami. Po to by mozna sobie wzajemnie pomoc prawda?
Ja Diete Kwasnieweskiego zrozumilam 7 lat temu po przeczytaniu 1 szej ksiazki. Nie chwale sie tym. Dzieci tez mam madre co prawda male ale madre. Tez sie tym nie wychwalam. Ty robisz to prawie w kazdym poscie. I ciagle  dajesz ludziom "pytajacym o cos" do zrozumienia ze sa glupsi od twoich dzieci.
Kto pyta ten nie bladzi mowi przyslowie.
Nie wierze ze nigdy przenigdy nie mialas z niczym problemow. Musialabys byc Panem Bogem.
Nie ma ludzi idealnych!!!!!!!!!!
Znasz wierszych Samochwala?  Pasuje do Ciebie jak ulal.
A propos Teleskopu. Mam go od lat, moje dzieci 7 i 3 llatka graja na Keeyboard. Mam tez mikroskop bo moj straszy syn od 5 roku zycia interesuje sie chemia.
Napisalam to po to bys widziala ze nie tylko twoje dzieci sa zdolne. Wiele z nas  tutaj ma zdolne dzieci a nie wychwala sie tym jka ty. Chyba malo jestes doceniana w domu czy w rodzinie ze musisz tu przychodzic i sama sie chwalic.
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #150 : 2008-10-21, 08:37:33 »

Sorki,ale gdybyś zrozumiała diete 7 lat temu,to wiedziałabyś ,że nie robi sie takich pierdół jak tatuaże dzieciom.
I jak tutaj nie porównać swoich dzieci do was.Przecież same moje dzieciaki mówią ,ze to głupota.
Porównywanie dzieci do niektórych Uzytkowników wychodzi siła rzeczy,po prostu czytam tutaj czasem takie pierdoły i od razy przychodzi mi na myśl,że moje dzieci są mądrzejsze od niektórych tutaj na Forum.
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #151 : 2008-10-21, 08:47:21 »

Chyba malo jestes doceniana w domu czy w rodzinie ze musisz tu przychodzic i sama sie chwalic.

Juz wyjasniłam na czym polega,to ,że pisze o swoich dzieciach w tym watku.
Po drugie,to cholera czytałam tutaj inne teorie  Laughing Pono własnie ludzie niedoceniani widzą w sobie tylko same wady i nie potrafią nic o sobie dobrego powiedzieć .
Zatem ,która teoria prawdziwa ?  Laughing 
slawek
Go

Email
« Odpowiedz #152 : 2008-10-21, 08:55:24 »

Sewero nie karm trolla to zdechnie Wink
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #153 : 2008-10-21, 09:00:13 »

Lepiej Sławku zgłoś mnie do moderatora  Laughing
Edyta
Go

Email
« Odpowiedz #154 : 2008-10-21, 09:02:28 »

Sewero nie karm trolla to zdechnie Wink

I widocznie Twoje słowa g***o znaczą,bo nikt nie chce Cie słuchać,każdy trolluje ile wlezie  Laughing
martyna opty
Go

Email
« Odpowiedz #155 : 2008-10-21, 09:57:25 »

To sa wlasnie problemy dnia codziennego. Z tymi problemami przychodza ludzie na forum. Ne przychodzi tu nikt po to by drugi sie z niego wysmiewal. Tak jak ty to robisz niemalze ze wszystkimi. Ja przyszlam po madra rade i od lekarki ja dostalam czego nie moge powiedziec o tobie.
Jestes zlosliwa . Nie mam zamiaru dyskutowac z toba na ten temat. Wyzyj sie na mezu jezei go masz. Mnie szkoda czasu na takie bezsensowne gadanie.
Zgadzam sie z Tobą Very Happy jak tu przyszłam  rozpoczęłam nowy wątek dotyczący bycia kobietą i problemów kobiet i tego jak dieta optymalna ma wpływ na nasze problemy i odrazu miałam złośliwy komentarz od Edyty.Inne osoby pisałay coś na ten temat a Edyta odrazu sie czepiła.
martyna opty
Go

Email
« Odpowiedz #156 : 2008-10-21, 10:03:03 »

Wyzyj sie na mezu jezei go masz.

Mój Mąż przede wszystkim pierdół nie mówi,a moje dzieci zadają madrzejsze pytania od niektórych z was  Very Happy
jeasne pozjadałas chyba wszystkie rozumy,masz najmądrzejszego męża,najmądrzejsze dzieci i sama oczywiście jesteś najmądzrejsza.Co ty tu w ogule robisz zgryźliwa babo?tylko czekasz komu coś dogryźc Sad
martyna opty
Go

Email
« Odpowiedz #157 : 2008-10-21, 10:11:10 »

Ja w Twoich rowniez nic madrego nie przeczytałam-zazwyczaj same jakies urojone problemy.To obgryzanie paznokci,to chrzakanie,to jakies tatuaze i inne pierdoły-takze bilans wyszedł chyba na zero  Smile

nikt nie pisze tu nic mądrego oprócz Ciebie a prawie każdy ma jakieś urojone problemy Mad
martyna opty
Go

Email
« Odpowiedz #158 : 2008-10-21, 10:21:08 »

PS.Może faktycznie robię błąd porównując moje Dzieci z niektórymi z was  Confused Widząc to jakie masz podejście do Twoich dzieci napisac Ci  moge że wyrządzasz im krzywde bo zapewne wychowujesz je w przekonaniu że są najpiękniejsze i najmądrzejsze.Takie zapatrzone w siebie dzieci nie są lubiane wśród rówieśników a w przyszłości jak coś im sie rzeczywiście przestanie udawac i nie będą już takie genialne to nie będą sobie potrafiły z tym poradzic, z takiego czegoś biorą sie właśnie depresje.Co jeśli przestaną odnosic sukcesy?przestaniesz je kochac?żyją pewnie pod presją bycia idealnym bo inaczej mama będzie na nich zła albo będzie ich uważac za głupich.
sewero
Go

Email
« Odpowiedz #159 : 2008-10-21, 10:41:12 »

Slawek masz racje. Nie dam jej satysfakcji wyzycia sie na mnie. Koncze bo wole poswiecic czas na cos innego.
Strony: 1 ... 3 4 5 6 7 [8] 9 10 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.037 sekund z 17 zapytaniami.