Autor
|
Wątek: Najnowsza historia Polski (Przeczytany 9793034 razy)
|
Zyon
|
Ja jedyne co bojktuje to poczte polska, od czasow "pandemii" jak trzeba bylo pojedynczo i kaganach to olalem te "firme" 
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
RafaĹS
Full Member

|
Ja jedyne co bojktuje to poczte polska, od czasow "pandemii" jak trzeba bylo pojedynczo i kaganach to olalem te "firme"  U mnie teĹź tak wyszĹo, jak tylko odpalili z blackrockowo-vanguardowym programem. Widocznie nie jest to "polska" poczta. Nowej ukraiĹskiej teĹź nie zamierzam wspieraÄ, choÄ z budĹźetu pewnie dostanÄ
...
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member

|
Racja. Bo jakbym wiedziaĹ ze swirus bedzie, to bym knebli na zapas kupiĹ, a nie czekaĹ w panice na antonowa.  Pamietacie jak szumowina ganster, z morawieckim sukces obwieszczali po wyladowaniu samolotu z maskami...  Jarek, nie trzeba zaniedbywaÄ oglÄ
dalnoĹci "Kiepskich"; Ferdziu juĹź w 2015 roku Ĺwietnie sygnalizowaĹ pandemiÄ. Kilka dni temu byĹa powtĂłrka odcinka i w 100% zgodnoĹÄ z 2021,2022. A niektĂłrzy uwaĹźajÄ
Ferdzia za ........ Ale konkretnej daty nie byĹo komu powiedzieÄ... W scenariuszu mu nie napisali.  Rodzi siÄ wiÄc pytanie o scenarzystÄ......
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
Full Member

|
A ktĂłry to odcinek? MoĹźe w obsadzie jest... 
|
|
|
|
|
|
|
|
 |