Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9147045 razy)
|
Dasna
Go
|
Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. Ale bez przesady. Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony. Mh, bo to myszki przede wszystkim dla graczy. Młody to w ogóle jeszcze mi pokazywał taka za 700 PLN. Ale nie. Na pewno nie teraz. Poza tym chce sobie wymienić komputer i X-boxa. Chwilunia. A jeszcze chciałby zamiast swojego nowego Samsunga Galaxy jednak iPhona. A jeszcze efekt do gitary , taki co ma Judas Priest. No, wolnego. No, tak. Wyjaśnił mi, że te myszki są do gaming'u.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. Ale bez przesady. Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony. Mh, bo to myszki przede wszystkim dla graczy. Młody to w ogóle jeszcze mi pokazywał taka za 700 PLN. Ale nie. Na pewno nie teraz. Poza tym chce sobie wymienić komputer i X-boxa. Chwilunia. A jeszcze chciałby zamiast swojego nowego Samsunga Galaxy jednak iPhona. A jeszcze efekt do gitary , taki co ma Judas Priest. No, wolnego. Dasna, co się nie robi dla radości dzieci?
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Matko Boska Gavroche! Co Ty słuchasz? Normalnie moja muza!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. Ale bez przesady. Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony. Mh, bo to myszki przede wszystkim dla graczy. Młody to w ogóle jeszcze mi pokazywał taka za 700 PLN. Ale nie. Na pewno nie teraz. Poza tym chce sobie wymienić komputer i X-boxa. Chwilunia. A jeszcze chciałby zamiast swojego nowego Samsunga Galaxy jednak iPhona. A jeszcze efekt do gitary , taki co ma Judas Priest. No, wolnego. Dasna, co się nie robi dla radości dzieci? No, na pewno nie bankrutuje. Poza tym oprócz radości dzieci jest jeszcze radość rodziców, że uczą dzieci , że wszystkiego nie można mieć. I należy cenić to co się ma, itd, itd.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
uczą dzieci , że wszystkiego nie można mieć. I należy cenić to co się ma, itd, itd. Bo najważniejsza zasada to być, a nie mieć...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
uczą dzieci , że wszystkiego nie można mieć. I należy cenić to co się ma, itd, itd. Bo najważniejsza zasada to być, a nie mieć...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. Ale bez przesady. Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony. Mh, bo to myszki przede wszystkim dla graczy. Młody to w ogóle jeszcze mi pokazywał taka za 700 PLN. Ale nie. Na pewno nie teraz. Poza tym chce sobie wymienić komputer i X-boxa. Chwilunia. A jeszcze chciałby zamiast swojego nowego Samsunga Galaxy jednak iPhona. A jeszcze efekt do gitary , taki co ma Judas Priest. No, wolnego. Dasna, co się nie robi dla radości dzieci? No, na pewno nie bankrutuje. Poza tym oprócz radości dzieci jest jeszcze radość rodziców, że uczą dzieci , że wszystkiego nie można mieć. I należy cenić to co się ma, itd, itd. No wygadałaś się teraz zamów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|