Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9133060 razy)
|
|
Zyon
|
Obsada niewaska Nawet nakromana Furlonga namowili, tylko Roberta Patricka brakuje, Moze nie bedzie to kupa jak 2 ostatnie Terminatory. Niedawno w tv leciala jedynka i to jest fenomenalny film. Ten trailer to fejk A mi się dwójka bardzo podobała. Dwojka ok, pisalem, ze 2 ostatnie to byla lipa
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Obsada niewaska Nawet nakromana Furlonga namowili, tylko Roberta Patricka brakuje, Moze nie bedzie to kupa jak 2 ostatnie Terminatory. Niedawno w tv leciala jedynka i to jest fenomenalny film. Ten trailer to fejk A mi się dwójka bardzo podobała. Dwojka ok, pisalem, ze 2 ostatnie to byla lipa A to nie oglądałem nawet
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szczerze mowiac jakby nie tytul to bym nie wiedzial, ze to Terminator Christian Bale tam gral
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Obsada niewaska Nawet nakromana Furlonga namowili, tylko Roberta Patricka brakuje, Moze nie bedzie to kupa jak 2 ostatnie Terminatory. Niedawno w tv leciala jedynka i to jest fenomenalny film. Ten trailer to fejk A mi się dwójka bardzo podobała. Dwojka ok, pisalem, ze 2 ostatnie to byla lipa To jest Forum dietetyczne, a Wy o piosenkach i filmach piszecie...
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Diety są na codzień, a piosenki od foruma.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szczerze mowiac jakby nie tytul to bym nie wiedzial, ze to Terminator Christian Bale tam gral Aaaa, czaję, to czwórka? A trójka z dziewczyną i starutkim Arnoldem? Coś tam kojarzę... Arnold był fajny w takim filmie, gdzie grał podstarzałego policjanta w jakiejś dziurze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Diety są na codzień, a piosenki od foruma. A może na odwyrtkę...
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
A może na odwyrtkę... Jaksekcesz.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A może na odwyrtkę... Jaksekcesz. 1+
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Szczerze mowiac jakby nie tytul to bym nie wiedzial, ze to Terminator Christian Bale tam gral Aaaa, czaję, to czwórka? A trójka z dziewczyną i starutkim Arnoldem? Coś tam kojarzę... Arnold był fajny w takim filmie, gdzie grał podstarzałego policjanta w jakiejś dziurze Liberator chyba, durny tytul, to z poprzedniego roku. Ale ten ze Stallonem lepszy.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
chill
Go
|
http://youtu.be/OrJ58NIQd08 Smile Co za kapela ? Przyjemne dzwięki ... Shocked Obsada niewaska Shocked Nawet nakromana Furlonga namowili, tylko Roberta Patricka brakuje, Moze nie bedzie to kupa jak 2 ostatnie Terminatory. Niedawno w tv leciala jedynka i to jest fenomenalny film. Widziałem trochę w TV ostatnio jedynki .. ładnie to wygląda podciągnięte cyfrowo, przynajmniej nie ma tych plastikowych efektów z terażniejszych produkcji ... Po za tym klimat , klimat , klimat . Jest coś takiego dla mnie że kino akcji ( tu plus eS-eF) skończyło się w latach '90 ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Szczerze mowiac jakby nie tytul to bym nie wiedzial, ze to Terminator Christian Bale tam gral Aaaa, czaję, to czwórka? A trójka z dziewczyną i starutkim Arnoldem? Coś tam kojarzę... Arnold był fajny w takim filmie, gdzie grał podstarzałego policjanta w jakiejś dziurze Liberator chyba, durny tytul, to z poprzedniego roku. Ale ten ze Stallonem lepszy. Ten co w pace siedzą? No fajny, ładnie widać, że jak Arni się politykowaniem bawił, Sly regularnie ćwiczył i brał zastrzyki
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Co za kapela ? Przyjemne dzwięki ... Last Lynx, kieś szwedy. Właśnie "wykopałem" sobie. Natomiast jeżeli podobuje się Tobie to możesz słuchać, wszak dwóch słuchaczy to nie za dużo . http://youtu.be/yBblmn1-1Nc - jeszcze raz, żywiej.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|