Dasna
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=36Xp5l8H0M8Jak mi się to podoba. I to nasza polska Ira i ja tego nie znałam i oszalałam. A mój Bóg w dłoniach ma błyskawice, miotając gromy, odbiera życie, ten mój Bóg sam się we mnie zatraca, bo gdy mnie widzi oczy odwraca. I mocniejszy riff, i słucham już 10-ty raz. Ira to tak poszła w pop a mogłaby lepiej grać.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na Tormato jest parę fraz do posłuchania!
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Pamiętam, na kasetach to leciało.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na szpulowcu - ZK 120. Kaseciaki w PRL-u były trochę później.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja już jestem era kaseciaka, ale szpulowiec był w domu, tylko nazwy już nie pamiętam.
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja już jestem era kaseciaka, ale szpulowiec był w domu, tylko nazwy już nie pamiętam. Szczęściarz . Jak u mnie grały kasety to po szpulowcu zostały już tylko szpule.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A teraz po kaseciaku zostały u nas tylko taśmy. Kompakty, które wydały mi się wartościowe schowałem do etui, a wszystkie pudełka wywaliłem, bo mnie ten kurz na nich denerwował.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Słusznie, słusznie. Wszak po płytach czarnych i CD nastąpiły jakoby małe regresy. SACD nie rozplenił się, jak i DVD Audio. Z kaset DAT'y również w niszy osiadły. Czas muzyki w plikach, wielość formatów - tu może tylko WAVY, FLACI i coś tam jeszcze...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój syn kupił sobie niedawno gramofon i teraz stare płyty kupuje...
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|