Diogenes z Synopy
Go
|
Wstrętna... próbowałem kariery w tym samym MDK-u co ona, tylko kilkadziesiąt lat wcześniej. Mnie nie wyszło, bo zabrali do ruskiego wojska. A później się odechciało.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Wstrętna... próbowałem kariery w tym samym MDK-u co ona, tylko kilkadziesiąt lat wcześniej. Mnie nie wyszło, bo zabrali do ruskiego wojska. A później się odechciało. Ale własnie tam mozna było dalej karierę robić ,bo w Kołobrzegu mieli zawsze problem z obsadą
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
robiłem. Grałem dla pijanych trepów zawodowych. Ubaw po pachy.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wstrętna... próbowałem kariery w tym samym MDK-u co ona, tylko kilkadziesiąt lat wcześniej. Mnie nie wyszło, bo zabrali do ruskiego wojska. A później się odechciało. Grałeś? Śpiewałeś? Tańczyłeś? Czy 3w1?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Kompleksowo teraz trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
robiłem. Grałem dla pijanych trepów zawodowych. Ubaw po pachy. To już wtedy miałeś problem z godnością
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no bo była jedna partia sprawiedliwa. Niegodna tego, aby zaszczycił ją moim wsparciem. Tera też nie ma godnych Grałem. Jak trzeba to tańczyłem. Jak Kwaśniewski ( "Mogę się stawić, zaśpiewać i zatańczyć, tylko po co'' ) https://youtu.be/yDb8dONh6Ww?list=RDyDb8dONh6Ww&t=32
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Olek swój chłop za koszulę nie wylewał, ale mieszkańców których odwiedzał zawsze jak JP2 szanował.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|