Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9426143 razy)
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Jak ściągną kask. Jak one ściągają jest ok
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Straszne... Nasz syn jeździł na motorze (jeszcze go ma w garażu) wiem jaki lęk się przeżywa, jak on za późno wracał i sygnał karetki się słyszało... Jeden z jego kolegów też zginął na motorze...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zyon przysięgam na Boga (serio), że chciałem to samo dzisiaj napisać do Ciebie. Telepatia Ogólnie fajne, podobne do poprzedniej płyty, gdzie przestali w końcu smęcić od Black Albumu. Calosc ma miec 80 minut i 2 plyty, a ten kawalek taki krotki... No ale nie jest zle, tylko ta perkusja dziwnie brzmi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Lars jest stale krytykowany za technikę, to może dlatego miesza w brzmieniu. Na St. Anger, to już całkiem brzmieniowo odjechał.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
E tam gowniazeria z internetu nagle sie stala ekspertami we wszystkim, tez to zauwazylem. Mi jego granie pasi, supertechniczne wygibasy a'la Lombardo do Metalliki nie pasuja a jego nieco rockowe granie to jeden z kluczy do sukcesu pierwszych pieciu plyt Ja tak uwazam. Ale dzisiaj takie czasy, ze jajko madrzejsze od kury, tylko lepiej nie potrafi, wiec tylko krytykuje Jak bedzie tak dobra jak chocby ostatni Megadeth to bedzie calkiem git, o poziomie ostatniego Anthrax raczej nie marze ale mysle, ze z pewnoscia bedzie lepsza niz ostatni srakowaty Slayer
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, że "yes"!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
To pewnie optymalne tyłeczki ,bo jak by inaczej
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Wątpię, raczej zdrowe wysokowęglowodanówy.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Zdrowe i pełne zapału ,Taka w domu mało marudzi a duzo się rusza
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Tyle węglowej wyściółki.
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jak bedzie tak dobra jak chocby ostatni Megadeth to bedzie calkiem git, o poziomie ostatniego Anthrax raczej nie marze ale mysle, ze z pewnoscia bedzie lepsza niz ostatni srakowaty Slayer Jasne, oni nigdy z kolejnymi albumami się nie spieszą, jak utrzymają poziom Death Magnetic, to już będzie sukces.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|