Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9430106 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Moim zdaniem ten lepszy, niech tylko jeszcze to brzmienie poprawia, a raczej zrobia takie jak w latach 80 i bedzie gites. Jest nadzieja, szkoda tylko, ze bedzie to 2plytowy, 80minutowy kawalek, wolalbym klasyczne 43 minuty pozostawiajace niedosyt niz 80 i przesyt
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Takie dinozaury to się słuchało w komunie... Teraz są inne klimaty.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jakie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Moim zdaniem ten lepszy, niech tylko jeszcze to brzmienie poprawia, a raczej zrobia takie jak w latach 80 i bedzie gites. Jest nadzieja, szkoda tylko, ze bedzie to 2plytowy, 80minutowy kawalek, wolalbym klasyczne 43 minuty pozostawiajace niedosyt niz 80 i przesyt
I tak jestem pod wrażeniem, że chłopakom się jeszcze chce, bo dla kasy już tego nie robią. W każdym razie ja wszystko od nich łykam jak pelikan, niezmiennie wszystko mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
I tak jestem pod wrażeniem, że chłopakom się jeszcze chce, bo dla kasy już tego nie robią. W każdym razie ja wszystko od nich łykam jak pelikan, niezmiennie wszystko mi się podoba. Nie, no Lulu czy StAnger nie nadaja sie raczej do sluchania, Death Magnetic od biedy choc nuda. Zobacz to Hardwired przepuszczone przez produkcje pierwszych 5 plyt. Nie ukrywam, ze z brzmieniem 1-3 brzmi duzo lepiej niz w oryginale https://www.youtube.com/watch?v=yE2rgWFAO2A
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Zyon
|
W sumie niezle wyszlo, w tym roku plyty Anthrax, Megadeth i Metallicy. Slayer sie tylko wylamal, ale bez Hannemana i tak produkuja nudne kloce. Jak na razie najlepiej wypadl Anthrax.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|