Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9434693 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Fajne ,ale idę się napić
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Słuchałem dzisiaj przed 15-tą Piotrusia Kaczkowskiego. Wspominał tegorocznych zmarłych... Przeglądał prasę, i takie tam...wyszukał tony w temacie Michaela...i 5 o Lake' u Poczuł się zasmucony, choć obydwu cenił. K.Sedlak kiedyś napisał;-" artystów nam przybywa, tylko sztuki jakby mniej..." Ano, jeden lubi ogórki, drugi...(choć nie o takiej sztuce Sedlak pisał). Niemniej... Przechodząc w temat ŻO i Dr. J.K. ... o tym m.in. pisał... Ziemia znowu robi się płaska, za chryzont nie idą, bo zlecą...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Środa godź. 14-15 i sobota 23-01. I pozostał wierny starym smakom.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to fajnie, ale "sześćdziesiąt minut na godzinę" to pewnie już na 100% nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Ja wogóle nie zwracam uwagi na zmiany nazw programów, ale odpowiednik w tygodniu poniedziałek -piątek, od 13 do 14.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jaka to muzyka?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ciężka Reniu... Ale głównie stare kapele anglosaskie.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Jaka to muzyka? Dobra. Do słuchania. Enja jest w" jadłospisie" w pozycji dań głównych, zresztą to jest właśnie w takich klimatach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
To akurat wiem,...i to jest właśnie to. W 90%, bo należy się "odrobina cukru dla każdego ptaszka"
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Te "emotki" to "stosunek do mnie" w okresie POSIADANIA.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Od uwielbienia do nienawiści.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
A w 81 podczas planowanych wagarów, zachwycaliśmy się "Ścianą". A sąsiad zza ściany, walił w ścianę, wydzierając się, że głowa mu pęknie. A to przecież taka spokojna muzyczka (z małymi wyjątkami).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|