Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136037 razy)
|
adampio
Go
|
Znamy sie od 40-stu lat. Jej mama i moja to przyjaciolki. W tym roku obchodzimy w Paryzu 25-cio lecie. Mam tam duzo przyjaciol i dlatego Paryz. Niemnie jednak tak, doszlismy do etapu telepatii, po tylu latach ludzie sie rozumieja bez slow.
To nieźle. To się chwali, to się chwali. Gratuluję! Potrafię sobie wyobrazić takie szczęście, bo moi Rodzice też mają bardzo udane małżeństwo, którego jakość jest fenomenem wśród wszystkich znajomych i rodziny. Kolejnych 25 lat! Dzieki Michal, bede sie staral ze wszystkich sil aby byly zlote gody
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nie wazne, 7-go Lipca czcimy nasze swieto!
Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo... Jeszcze nic a juz "godos" jak moja zona. Pewnie, ze pic nie bede bo po co, niech inni ten "pastis" ( to taki ich trunek) wypija. Poza tym jestes superowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja? No tak, Ty. A czy powiedzialem cos zlego? Masz jakis taki dziwny wytrzeszcz oczu. Czyzby tarczyca? (Zart)
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo... Jeszcze nic a juz "godos" jak moja zona. Pewnie, ze pic nie bede bo po co, niech inni ten "pastis" ( to taki ich trunek) wypija. Poza tym jestes superowa. Adam,wodka anyzowa nawet niczego sobie,ale likier nie dla gorala.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo... Jeszcze nic a juz "godos" jak moja zona. Pewnie, ze pic nie bede bo po co, niech inni ten "pastis" ( to taki ich trunek) wypija. Poza tym jestes superowa. Adam,wodka anyzowa nawet niczego sobie,ale likier nie dla gorala. Kodar, kochana, anyzowka jest tak slodka, ze goral niziznny by jej nie wypil, a ja??? z Tatyr!!! Zartuje. Lubie anyzowke jak mama nia ,mieso marynowala. Zas do picia tylko"Cysto baba, cysto, wodko i cysto pocsil" ( posciel) Sorry, nic na to nie poradze. Pewnie o tym pisale, juz nie pamietam, jak mnie moj dziadek bral w konie, by wozic gosci, czyli Was, do Morskiego Oka, godzina byla 9-ta rano jak bylismy na polanie, a okolo 10-tej przy "wodospadzie" ( zawsze mnie ta nazwa smieszyla) wodospadzie Mickiewicza, ja mialem wowczas 12 lat, czestowal mnie kawa ze spirytusem. Smakowala zajebiscie, jak to mowil Zagloba. Tak, tak, jestesmy inni. Mam na mysli, ze sie roznimy. Ja wychowany na serze i smietanie ( bo nie bylo stac na cos innego) a Paniska na miesie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja? No tak, Ty. A czy powiedzialem cos zlego? Masz jakis taki dziwny wytrzeszcz oczu. Czyzby tarczyca? (Zart) Jaka tarczyca? Mam super wyniki . A oczy mam duże i "pikne".
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo... Jeszcze nic a juz "godos" jak moja zona. Pewnie, ze pic nie bede bo po co, niech inni ten "pastis" ( to taki ich trunek) wypija. Poza tym jestes superowa. Adam,wodka anyzowa nawet niczego sobie,ale likier nie dla gorala. Kodar, kochana, anyzowka jest tak slodka, ze goral niziznny by jej nie wypil, a ja??? z Tatyr!!! Zartuje. Lubie anyzowke jak mama nia ,mieso marynowala. Zas do picia tylko"Cysto baba, cysto, wodko i cysto pocsil" ( posciel) Sorry, nic na to nie poradze. Pewnie o tym pisale, juz nie pamietam, jak mnie moj dziadek bral w konie, by wozic gosci, czyli Was, do Morskiego Oka, godzina byla 9-ta rano jak bylismy na polanie, a okolo 10-tej przy "wodospadzie" ( zawsze mnie ta nazwa smieszyla) wodospadzie Mickiewicza, ja mialem wowczas 12 lat, czestowal mnie kawa ze spirytusem. Smakowala zajebiscie, jak to mowil Zagloba. Tak, tak, jestesmy inni. Mam na mysli, ze sie roznimy. Ja wychowany na serze i smietanie ( bo nie bylo stac na cos innego) a Paniska na miesie. Adas,paniskiem,to ja nigdy nie bylam,za chlebem,panie zachlebem jak to Marylka wyspiewywala wyemigrowalam do Niemcow.A majac 16 lat jezdzilam na OHP-y,pracowalam rowniez w Morskim Oku i Bukowinie Tatrzanskiej.Az sie lezka w oku kreci,od tych wspomnien.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Adas,paniskiem,to ja nigdy nie bylam,za chlebem,panie zachlebem jak to Marylka wyspiewywala wyemigrowalam do Niemcow.A majac 16 lat jezdzilam na OHP-y,pracowalam rowniez w Morskim Oku i Bukowinie Tatrzanskiej.Az sie lezka w oku kreci,od tych wspomnien. KOdar, od zlych wspomnien lezka by sie nie krecila. Najadlas sie oscypkow i tyle albo jaki goral Ci pokazal gory........
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jakie to śliczne, w sam raz dzieciakom na dobranockę.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|