forum.dr-kwasniewski.pl
Witamy, Go. Zaloguj si, lub zarejestruj prosz.
2024-11-12, 08:33:14

Zaloguj si podajc nazw uytkownika, haso i dugo sesji
Szukaj:     Szukanie zaawansowane
3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.
669363 wiadomoci w 4061 wtkach; wysane przez 33 uytkownikw
Najnowszy uytkownik: Magdalutek
* Strona gwna Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj si Rejestracja
+  forum.dr-kwasniewski.pl
|-+  Działy Forum
| |-+  Wolne tematy
| | |-+  MUZYKA, którą lubię :)
« poprzedni nastpny »
Strony: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 1405 Do dou Drukuj
Autor Wtek: MUZYKA, którą lubię :)  (Przeczytany 9136037 razy)
adampio
Go

Email
Odp: MUZYKA, którą lubię :)
« Odpowiedz #500 : 2009-05-08, 22:29:15 »

Znamy sie od 40-stu lat. Jej mama i moja to przyjaciolki. W tym roku obchodzimy w Paryzu 25-cio lecie. Mam tam duzo przyjaciol i dlatego Paryz. Niemnie jednak tak, doszlismy do etapu telepatii, po tylu latach ludzie sie rozumieja bez slow.

To nieźle. Smile To się chwali, to się chwali. Smile Gratuluję! Smile Potrafię sobie wyobrazić takie szczęście, bo moi Rodzice też mają bardzo udane małżeństwo, którego jakość jest fenomenem wśród wszystkich znajomych i rodziny. Smile Kolejnych 25 lat! Smile

Dzieki Michal, bede sie staral ze wszystkich sil aby byly zlote gody Very Happy
renia
Hero Member
Pe: Kobieta
wiadomoci: 72170

« Odpowiedz #501 : 2009-05-08, 22:42:25 »

Nie wazne, 7-go Lipca czcimy nasze swieto!
Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo... Laughing Wink

adampio
Go

Email
« Odpowiedz #502 : 2009-05-08, 22:56:15 »

Życzę dalszych, wspólnych jubileuszy. W Paryżu na pewno będzie Wam cudownie, tylko pamiętaj..nie pij, bo... Laughing Wink

Jeszcze nic a juz "godos" jak moja zona. Pewnie, ze pic nie bede bo po co, niech inni ten "pastis" ( to taki ich trunek) wypija.
Poza tym jestes superowa.
renia
Hero Member

« Odpowiedz #503 : 2009-05-08, 22:57:21 »

Ja? Shocked

adampio
Go

Email
« Odpowiedz #504 : 2009-05-08, 23:03:54 »

Ja? Shocked

No tak, Ty. A czy powiedzialem cos zlego? Masz jakis taki dziwny wytrzeszcz oczu. Czyzby tarczyca? (Zart) Razz
kodar
Go

Email
« Odpowiedz #505 : 2009-05-08, 23:40:46 »

Jeszcze nic a juz "godos" jak moja zona. Pewnie, ze pic nie bede bo po co, niech inni ten "pastis" ( to taki ich trunek) wypija.
Adam,wodka anyzowa nawet niczego sobie,ale  likier nie dla gorala. Laughing
adampio
Go

Email
« Odpowiedz #506 : 2009-05-08, 23:56:15 »

Kodar, kochana, anyzowka jest tak slodka, ze goral niziznny by jej nie wypil, a ja??? z Tatyr!!! Zartuje. Lubie anyzowke jak mama nia ,mieso marynowala. Zas do picia tylko"Cysto baba, cysto, wodko i cysto pocsil" ( posciel) Sorry, nic na to nie poradze. Pewnie o tym pisale, juz nie pamietam, jak mnie moj dziadek bral w konie, by wozic gosci, czyli Was, do Morskiego Oka, godzina byla 9-ta rano jak bylismy na polanie, a okolo 10-tej przy "wodospadzie" ( zawsze mnie ta nazwa smieszyla) wodospadzie Mickiewicza, ja mialem wowczas 12 lat, czestowal mnie kawa ze spirytusem. Smakowala zajebiscie, jak to mowil Zagloba.

Tak, tak, jestesmy inni. Mam na mysli, ze sie roznimy. Ja wychowany na serze i smietanie ( bo nie bylo stac na cos innego) a Paniska na miesie.
renia
Hero Member

« Odpowiedz #507 : 2009-05-09, 00:12:12 »

Ja? Shocked

No tak, Ty. A czy powiedzialem cos zlego? Masz jakis taki dziwny wytrzeszcz oczu. Czyzby tarczyca? (Zart) Razz
Jaka tarczyca? Shocked Mam super wyniki Very Happy. A oczy mam duże i "pikne". Cool

kodar
Go

Email
« Odpowiedz #508 : 2009-05-09, 00:19:32 »

Kodar, kochana, anyzowka jest tak slodka, ze goral niziznny by jej nie wypil, a ja??? z Tatyr!!! Zartuje. Lubie anyzowke jak mama nia ,mieso marynowala. Zas do picia tylko"Cysto baba, cysto, wodko i cysto pocsil" ( posciel) Sorry, nic na to nie poradze. Pewnie o tym pisale, juz nie pamietam, jak mnie moj dziadek bral w konie, by wozic gosci, czyli Was, do Morskiego Oka, godzina byla 9-ta rano jak bylismy na polanie, a okolo 10-tej przy "wodospadzie" ( zawsze mnie ta nazwa smieszyla) wodospadzie Mickiewicza, ja mialem wowczas 12 lat, czestowal mnie kawa ze spirytusem. Smakowala zajebiscie, jak to mowil Zagloba.

Tak, tak, jestesmy inni. Mam na mysli, ze sie roznimy. Ja wychowany na serze i smietanie ( bo nie bylo stac na cos innego) a Paniska na miesie.
Adas,paniskiem,to ja nigdy nie bylam,za chlebem,panie zachlebem jak to Marylka wyspiewywala wyemigrowalam do Niemcow.A majac 16 lat jezdzilam na OHP-y,pracowalam  rowniez w Morskim Oku i  Bukowinie Tatrzanskiej.Az sie lezka w oku kreci,od tych wspomnien.
adampio
Go

Email
« Odpowiedz #509 : 2009-05-09, 00:47:36 »

Adas,paniskiem,to ja nigdy nie bylam,za chlebem,panie zachlebem jak to Marylka wyspiewywala wyemigrowalam do Niemcow.A majac 16 lat jezdzilam na OHP-y,pracowalam  rowniez w Morskim Oku i  Bukowinie Tatrzanskiej.Az sie lezka w oku kreci,od tych wspomnien.

KOdar, od zlych wspomnien lezka by sie nie krecila. Najadlas sie oscypkow i tyle  Very Happy albo jaki goral Ci pokazal gory........ Very Happy
admin
Go

Email
« Odpowiedz #510 : 2009-05-09, 19:14:30 »

admin
Go

Email
« Odpowiedz #511 : 2009-05-09, 19:20:23 »

admin
Go

Email
« Odpowiedz #512 : 2009-05-09, 19:23:45 »

admin
Go

Email
« Odpowiedz #513 : 2009-05-09, 19:29:42 »

http://www.youtube.com/watch?v=lk06_ll_vgo&feature=related - dla równowagi - "hymn wegetariański" -  Wink
viola44
Go

Email
« Odpowiedz #514 : 2009-05-09, 19:30:08 »

viola44
Go

Email
« Odpowiedz #515 : 2009-05-09, 19:36:08 »

renia
Hero Member

« Odpowiedz #516 : 2009-05-09, 22:18:23 »

http://www.youtube.com/watch?v=lk06_ll_vgo&feature=related - dla równowagi - "hymn wegetariański" - Wink
Jakie to śliczne,  Very Happy w sam raz dzieciakom na dobranockę. Cool

Opal
Go

Email
« Odpowiedz #517 : 2009-05-10, 19:17:02 »

Czasami trzeba "poszaleć" zwłaszcza, gdy się ma gorącą krew Wink

http://www.youtube.com/watch?v=7PkFsmSWw-c&feature=related
admin
Go

Email
« Odpowiedz #518 : 2009-05-10, 19:19:09 »

Opal
Go

Email
« Odpowiedz #519 : 2009-05-10, 20:05:00 »

http://www.youtube.com/watch?v=IX-vZrug6Lc
Strony: 1 ... 21 22 23 24 25 [26] 27 28 29 30 31 ... 1405 Do gry Drukuj 
« poprzedni nastpny »
Skocz do:  

Dziaa na MySQL Dziaa na PHP forum.dr-kwasniewski.pl | Dziaajce na SMF 1.0.8.
© 2001-2005, Lewis Media. Wszystkie prawa zastrzeone.
Prawidowy XHTML 1.0! Prawidowy CSS!
Strona wygenerowana w 0.042 sekund z 19 zapytaniami.