Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135771 razy)
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
http://www.youtube.com/watch?v=0v_fFoYgsPoWiem, że wielokrotnie wklejałem już linki Satch'a, ale nie mogę sie pohamować Zastanawia mnie dlaczego to mi się tak podoba? Odzywiamy się odmiennie - on niskotłuszczowo, ja niskowęglowodanowo. Odpowiada mi jego profesjonalizm i świadome budowanie swojej kariery(szacunek dla słuchaczy, nieustanny rozwój muzyczny, zero skandali, ochrona życia prywatnego przed mediami itp.) Dlaczego nie potrafię zrozumieć wielu optymalnych (przecież tak samo się odżywiamy), a niektóre wypowiedzi wręcz mnie delikatnie mówiąc irytują? Ile ma tu wpływ odżywiania, a ile środowiska, wychowania? Dlaczego już po kilku artykułach dr Kwaśniewskiego wiedziałem, ze to jest to, a byliśmy żywieniowo o lata świetlne od siebie? Wiem, żę nie ma odpowiedzi Muzyka Satcha jednakowo mi się podoba teraz jak i wcześniej - sposób bycia (podejście do pracy, rodziny) też się nie zmienił. I niech tak pozostanie
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dlaczego już po kilku artykułach dr Kwaśniewskiego wiedziałem, ze to jest to, a byliśmy żywieniowo o lata świetlne od siebie? Wiem, żę nie ma odpowiedzi Ja też, czytając książki dr Kwaśniewskiego, zgadzałam się z Nim we wszystkim - nie tylko w sprawach odżywiania - ale również tych, które dotyczą innych dziedzin życia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS