Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9135945 razy)
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Cos taka zawstydzona? Kazdy ma swoich pupilow, albo inne zainteresowania. Ja wole gory, choc chodzic po nicj nie lubie, bo jak to moja mama mowi " zadepca ich". Wiec tylko na nie patse. A mamy na Olcy, dzielnica Zakopanego, gory nazwane przezwiskiem /naziskiem dziadka: gory Olcanskie, zaraz kolo Franckowki, tez nazwane moim dziadkirm. Ale na Olce to lepiej nie idzcie bo moze byc skoda. Nie mowie tu o samochodzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Góry są piękne i zapierają dech w piersi Ja jednak gór nie zamieniłabym na morze. Ten wschód słońca, ta bryza, te kolory, ten oddech wilgoci zmieszanej z zapachem roślinności. Kamienie wyszlifowane długoletnim działaniem wody, piasek który wdziera się w każdy zakamarek naszej intymności, cała gama cudnych zapachów - sam romantyzm ...mrrrrrrrr Tutaj można się zapomnieć mrrrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=a7rJAEvA-vk&feature=relatedEdie w świetnej formie jak widać Obciął się, przestał pić. Oby na zawsze. Ostatnia trasa koncertowa to wielki sukces - pełne sale po brzegi (niestety tylko w Stanach i Kanadzie) Może przyjadą jeszcze do polski? Zawsze chciałem grać jak Edie Van Halen Puszczę Wam jeszcze parę takich mistrzów
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Kocham nasze morze i cały romantyzm z nim związanym.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Może przyjad± jeszcze do polski? Zawsze chciałem grać jak Edie Van Halen Puszczę Wam jeszcze parę takich mistrzów A grasz na jakimś instrumencie?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
A grasz na jakimś instrumencie?
Od wielu, wielu lat nie No tak wyszło - życie Ale nasza córa (13 lat) zapisała sie właśnie do szkoły muzycznej - na gitarę Nie było żadnej namowy z mojej strony, najmniejsze wzmianki - nie ma nawet gitary w domu! Czy to nie dziwne?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widocznie talent jej szepcze.. Też jestem zdania, że dzieci nie powinno się zmuszać, ani nie odbierać szansy.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|