Dasna
Go
|
Właśnie leci w ukraińskiej TV P.I.M.P 50 Centa-a , co przypomniało mi , ze kiedyś b.ten utwór mi się podobał i miałam go cały jako dzwonek w telefonie przypisany do numeru mojego męża, ale jak na szkoleniu prowadzonym przez b.fajna Amerykankę ( a zapomniałam wyłączyć telefon) rozległ się wśród nabożnej ciszy poniższy tekst a ja nerwowo szukałam telefonu I don't know what you heard about me But a bitch can't get a dollar outta me No Cadillac, no perms, you can't see That I'm a motherfuckin' P.I.M.P. 2x dzwonek zmieniłam P.I.M.P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie może być, książkę o odchudzaniu? Aż sprawdziłem zdjęcia z jego ostatnich lat i wygląda jak wyglądał - czyli mężczyzna slusznej postury
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pewnie to jakaś kiepska książka...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ten grubas z Miodowych Lat, Karol motorniczy tez napisal. Widzialem u kolegi podczas wizyty to przeczytalem, bo ksiazka srednio gruba, duza czcionka, troche zdjec, taka typowa napisana przez celebryte. Ogolnie to cos majaczyl o unikaniu okazji do jedzenia, czyli glodzeniu sie. Tego boczka to chyba musza pogrubac teraz do filmu, bo ma caly czas brzucha
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś w stylu - "pokochaj swoje ciało i pilnuj by go nie było za mało"...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! Właśnie tak!
|