renia
|
"Gwidon", wyrzuć to paskudztwo z oka!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I znowu link nie otwiera się na tym co trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Podobno...ale mi się nie podobają..
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Kto wie, może jak by sie Julkowi Apostacie poszczęściło mielibysmy memento Vita
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Czyb to ma byc w temacie " muzyka jaka lubie?, kABARET, KTORY WSZYSCY WIDZIELI 1000000000000000000000000 RAZY? Nie zadam nastepnego zenujcego pytania, ktore znasz! W kazdej grze sa zasady! Znam zasady tej gry, ale czy Ty znasz ta gre?
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Znam zasady tej gry, ale czy Ty znasz ta gre? Chyba jednak nie znam i straciłam ochotę, żeby ją poznać. Ty tutaj rządź Adamie.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Czyb to ma byc w temacie " muzyka jaka lubie?, kABARET, KTORY WSZYSCY WIDZIELI 1000000000000000000000000 RAZY? Nie zadam nastepnego zenujcego pytania, ktore znasz! W kazdej grze sa zasady! Znam zasady tej gry, ale czy Ty znasz ta gre? adampio, przecie w linku Opal piewają....i nawet tej wersji ja osobiście nie słyszałam...coś mi się zdaje że Twoją żonę od paru dni boli głowa....
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Viola dziękuję ale ja już tutaj nic nie zanucę.... nie zaśpiewam... nie podrzucę
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...straciłam ochotę... Opal prosze NIE, NIE, NIE!!! Ta piosenka mnie "rozwalila" - pierwszy raz ja slyszalem i musze przyznac, ze trafila w moj " ghost" BTW Adam chyba za duzo "chloru" na basenie zainhalowal! Albo zamiast "masla oselkowego" jakiego "masmixa z margaryna" wciagal.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|