Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9193989 razy)
|
Iga
Go
|
Dokładnie o ten! Każdego roku koszę tam stada mleczajów!
A ja z kolei każdego roku przejeżdżam tamtędy co najmniej dwa razy .W tym nawet się zatrzymałam w Wolbromiu (Wolbromie?) ,żeby skoczyć do apteki przy ulicy,która prowadzi do Miechowa. Acha, w tym lesie traci się zasięg sieci telefonicznej ;p
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bo trzeba chodzić z biochemią harperka pod pachą, tyle jest tam "ciemnych dolin"...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Nom, do tego "ostatecznie nie wszystko co tam żyje, ma w środku jakas kiszka"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To już Nostradamus przepowiedział, ze przyjdą takie czasy, że w ciemnych dolinach będą zabijać harperem i sprawdzać, kto ma w środku jakąś kiszkę..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Dodam jeszcze,że w tym roku zdecydowaliśmy się na zwiedzenie gruzów zamku w Rabsztynie,bo aż wstyd,żeby tyle razy tamtędy przejeżdżać i nie zobaczyć z bliska Na szczęście nie było tam obłąkanego dr.Biechemii z prosektorium .
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Bo zamek w Rabiszynie na wzgórku...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
To już Nostradamus przepowiedział, ze przyjdą takie czasy, że w ciemnych dolinach będą zabijać harperem i sprawdzać, kto ma w środku jakąś kiszkę.. Ale kiszka ma być wyłącznie gryczana w celu suplementacji Si.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Molka na moderatora, bo to o muzyce rzeczowa rozmowa jest i nie ma komu porządkować wątków.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To już Nostradamus przepowiedział, ze przyjdą takie czasy, że w ciemnych dolinach będą zabijać harperem i sprawdzać, kto ma w środku jakąś kiszkę.. Ale kiszka ma być wyłącznie gryczana w celu suplementacji Si. A ja mysłałam, że taka od flo-ndry...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
A ja mysłałam, że taka od flo-ndry... "Siostro, za ostro"... i nom siem dziefczem nam lobrazi!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Dżizas ! Co to było?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zgaduję - student znienacka?
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Z "Kotów", znam, i Baska spokoloko to zaspiewala.
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Zgaduję - student znienacka?
Albo Najbardziej Fatalna Para Od Czasów V2 .
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Na szczescie, nie kazdy rodzic gwałci swoje geny!
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
...gwałci...! mialo byc "gwalci" sorry...
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|