|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękna piosenka i wykonanie. Freddie'go żal mi, że tak młodo zmarł (podobnie Elvis) no ale nie przepadałam za nim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
A propos Elvisa,to na tamte czasy ,w których żył ,ze wspomnień świadków wynika,że robił duże wrażenie na ludziach ;zarówno na kobietach,jak i na mężczyznach.Był wysokim,postawnym,przystojnym mężczyzną , obdarzony wyjątkowym głosem .Ci świadkowie podkreślają ,że miał taki wyjątkowy urok osobisty,co czyniło go wyjatkowym. Także jakbyśmy żyli w tamtych czasach i zobaczylibyśmy Elvisa ,to na pewno chcielibyśmy wygrać z nim tygodniowy pobyt na wczasach ,w tych góralskich lasach http://www.youtube.com/watch?v=RRfiddT5-aM
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Iga - zgadzam się z tą opinią. Presley był przystojnym i uroczym facetem..ale chyba te narkotyki tak go zmieniły.. A co do wczasów, to ja nigdy o takich nie marzyłam z jakimś idolem telewizyjnym...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Młynarski fajnie wyglada w tym uzdrowisku z ..papierosem i wódeczką... Samo życie..
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iga
Go
|
Dokładnie o niego chodzi Reniu jakbyś słyszała o jakimś kłizie telewizyjnym,w którym mogłabym wygrać z nim tygodniowy pobyt ,to daj cynk
|
|
|
|
|
|
|
|
RTS
Go
|
|