Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tak , ten Slayer to już coś ciekawego. No , ale jak poczytałam to oni obok Metallica i 2 innych zespołów zaliczani sa do głównych przedstawicieli thrash metal a "nasz " Behemoth to już death metal, black metal i to już bardziej nurt skandynawski. Posłuchałam jeszcze Gorgoroth. Uważam , że faktycznie Behemoth w tym nurcie jest niezły a teledyski jedne z najlepszych na świecie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Zaczęło sie u nas od Vadera - oni przetarli szlaki pozostałym. Co ciekawe to jest bardzo popularna kapela na zachodzie, a u nas nie za bardzo. Natomiast Behemoth wypłynął na Dodzie To jest bardzo niszowa muzyka i mało komu udaje się z tego godziwie zarabiać więc trzeba szukać alternatywnych źródeł
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Vader - interesujący zespół. Posłuchałam paru kawałków. Sword of the Witcher. Czyżby użyczyli utworu do gry? A teledysk do Helleluyah robi wrażenie.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zaczęło sie u nas od Vadera - oni przetarli szlaki pozostałym. Co ciekawe to jest bardzo popularna kapela na zachodzie, a u nas nie za bardzo. Natomiast Behemoth wypłynął na Dodzie To jest bardzo niszowa muzyka i mało komu udaje się z tego godziwie zarabiać więc trzeba szukać alternatywnych źródeł Faktycznie "po Dodzie" szczególnie Nergal wypłynął. Czy była to zamierzona taktyka? Niemniej i przedtem w kręgach słuchających death metalu był znany i ceniony.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
O jaka miła piosenka , po tych dodonargalach
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Jak widzę te kręcące się łby z tymi batami, to tylko można dać to albo
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wyświetla , ze treść na mocy praw autorskich została zablokowana.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wyświetla , ze treść na mocy praw autorskich została zablokowana. Prawa autorskie widocznie działają wybiórczo , u mnie piękna wyspa... jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mi się wydaje, że jak jesteś na Ukrainie to częściej masz jakieś problemy z serwerem... ...dobrze, że nie sercowe...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I tak trzymaj...
|