|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O w mordę, co klikam na YouTube jakiś utwór to najpierw idzie reklama , później blokuje przekaz a jak kliknę drugi raz to przenosi na cholerną stronę Allegro lub T-Mobile. Co jest? Poszaleli chyba i nic tylko wszędzie nachalnie wpychają te reklamy.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
O w mordę, co klikam na YouTube jakiś utwór to najpierw idzie reklama , później blokuje przekaz a jak kliknę drugi raz to przenosi na cholerną stronę Allegro lub T-Mobile. Co jest? Poszaleli chyba i nic tylko wszędzie nachalnie wpychają te reklamy. Też mnie "leczą" te reklamy... ja uważam, że przez taką nachalność one maja chyba słaby skutek...ja je kasuję bez czytania...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A jeszcze niektóre "skubane" uciekają, jak je się chce skasować...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
O w mordę, co klikam na YouTube jakiś utwór to najpierw idzie reklama , później blokuje przekaz a jak kliknę drugi raz to przenosi na cholerną stronę Allegro lub T-Mobile. Co jest? Poszaleli chyba i nic tylko wszędzie nachalnie wpychają te reklamy. Też mnie "leczą" te reklamy... ja uważam, że przez taką nachalność one maja chyba słaby skutek...ja je kasuję bez czytania... Dokładnie, nie czytam Mysle tylko o jednym, żeby ja skasować, zamknąć.Jak najdalej, nie czytam świństwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|