Zyon
|
Prośba do Zyona i innych obrytych w temacie. Potrzebuję odtwarzacza płyt analogowych, czyli chyba adapteru. Jakiś dobry, ale bez przesady, przedział cenowy 3-5 tysi. I jeszcze pytanie, może głupie: czy są gramofony z CD w kompakcie?
Gavro, ja juz tylko z cd lece, winyle zbieram w wypadku wydawnictw, ktore "musze miec" ale szybko zgrywam do cd. Raczej nie pomoge w tej kwestii choc mam kilku znajomkow co maja swira na tym punkcjie i jezeli chcesz to moge zapytac. Takich starych wyjadaczy co sie nie wzniecaja nowym sprzetem a dobrze wiedza, ktory stary jest ok
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Prośba do Zyona i innych obrytych w temacie. Potrzebuję odtwarzacza płyt analogowych, czyli chyba adapteru. Jakiś dobry, ale bez przesady, przedział cenowy 3-5 tysi. I jeszcze pytanie, może głupie: czy są gramofony z CD w kompakcie?
Gavro, ja juz tylko z cd lece, winyle zbieram w wypadku wydawnictw, ktore "musze miec" ale szybko zgrywam do cd. Raczej nie pomoge w tej kwestii choc mam kilku znajomkow co maja swira na tym punkcjie i jezeli chcesz to moge zapytac. Takich starych wyjadaczy co sie nie wzniecaja nowym sprzetem a dobrze wiedza, ktory stary jest ok Przy okazji i bez ciśnienia. Ten model od Rafała niezły mi się widzi. Zbierałem stare analogi i odkładałem na kupkę, ale coś do odtwarzania trzeba w końcu kupić
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Ten model... To dobry, prosty sprzęt. Znajomy ma i sobie chwali. Nowszy RP6 Pewnie też wart rozważenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kolejny rozpieszczony dzieciak nie radzący sobie z emocjami No juz zebrales za to od domoroslego, internetowego psycho-loga
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
to moj ulubiony utwor Interpol w ogole. setki razy go walkowalem.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
renia
|
Przepiękne...