Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9188468 razy)
|
MariuszM
Go
|
Jeśli twoje dziecko nosi się czarno, to wiedz, że coś się dzieje! Chłodne lato? Przymiarka do kapłaństwa,celibat i te sprawy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli twoje dziecko nosi się czarno, to wiedz, że coś się dzieje! Chłodne lato? Przymiarka do kapłaństwa,celibat i te sprawy... U dzieciaków celibat akurat popieram
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Jak to się mówi "dziad swoje baba swoje" ja o growlu jako growlu ,Ty o zespole i brzmieniu. Ja pozostanę przy swojej ocenie growl Angeli jest jednym z najlepszych.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
ujalem od razu calosciowo co do jej growlu to moze i jeden z lepszych babskich bo do meskich nie ma najmniejszego podjazdu : 20 lepszych mozna bez namyslu wskazac, dla mnie osobiscie slabizna totalna
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
No, to wskazuj. Ciekawa jestem Twojego zdania.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kelis ma taki lekki bałagan w oczach. Lubię tak
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Kelis ma taki lekki bałagan w oczach.
Mógłbym się "poświęcić" , spróbowałbym to "posprzątać",ten bałagan... Nie zamiatałbym pod dywan ....
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wiesz co Zyon, mnie tez się nie chce, bo musiałabym teraz pisać elaborat co o każdym sądzę, i za i przeciw, jeszcze przesłuchać. Poza tym miałeś wypisać kobiety, jak zrozumiałam. Nie, stop. Wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
O rzesz ... Jakiego dinozaura odkurzyłeś z VHS .... Jeszcze Bloodsport classic... A Ja Wam Dam taki z przedziałkiem na bok wypacynkowany osiłek karateka .....
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wczoraj Młody skończył 17 lat. Ech, jak czas leci. Dzisiaj idzie na Impact Festival 2013 w ramach prezentu urodzinowego.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wczoraj Młody skończył 17 lat. Ech, jak czas leci. Dzisiaj idzie na Impact Festival 2013 w ramach prezentu urodzinowego. Mam wrażenie, że ma fajną mamuśkę
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
paszki elegancko wygolone...prawdziwy fajter
|