Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9187935 razy)
|
Dasna
Go
|
Wczoraj Młody skończył 17 lat. Ech, jak czas leci. Dzisiaj idzie na Impact Festival 2013 w ramach prezentu urodzinowego. Mam wrażenie, że ma fajną mamuśkę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
Też tak grasz stawami ? Bolo , ten to dopiero ... 100 % osiłek , jezioro ma zacnie rozlane Przy nim Bruce w "WS" to jak czarne i białe A taki JaWamDam tak po połowicy zgrabny .... Pamiętam że z Bolem było tak że ok silny , "nawalał" ale każdy coś pod nosem zawsze gadał że jakiś taki "gruby" ... Przy SS w Rambo I , B. Lee , definicji Arnolda z "Predatora" i Commando" , to rzeczywiście wypełniał ekran w stylu endo .... Tong Po to taki popularny zawodnik MMA .. http://film.wp.pl/idGallery,11675,idPhoto,344696,title,Kickboxer-Jak-dzis-wyglada-slynny-Tong-Po,galeria.html?ticaid=110b5dA pamiętacie tę babkę Cynthię Rothrock ? Bo był i jest jeszcze Jackie Chan , że o Chucku N. nie wspomnę Dobra bo wątek o muzyce a ja tu się o ninja rozpisuje .... Więc niech będzie coś ode mnie : http://www.youtube.com/watch?v=NQnZqBgJn_QKolejne dziecko Beth Hart i Joe Bonamassa . Płytka "Seesaw"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A taki JaWamDam ...
|
|
|
|
|
|
|
chill
Go
|
No był jeszcze mhmm... ObiSamSeRobi z "Gwiezdnych Wojen"
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Rozmawiałam z mężem. Młody przyjechał o 1.00, ojciec basisty i przywiózł. Zadowolony, szczęśliwy i cały czas tańczył pogo. I spokojna , że w domu. Jak wrócę będzie mi opowiadał wrażenia. Już nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem jak brzmiał Slayer ?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No poodbno slabizna, Bostaph sie mylil, bo pewnie sie nie zdazyl ograc, Holt slabo. Wiekszosc osob mowila, ze to juz koniec Slayera. I slusznie.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
o Matko! Młody poobijany, ale bez siniaków (może jeszcze nie wyszły), buty i spodnie nie wiem czy prać czy wyrzucić. Bardzo zadowolony i szczęśliwy. Szalał blisko sceny, raz w mniejszym pogo a potem w głównym, nawet mignął na jakimś nagraniu na YouTube. Podobało mu się to najważniejsze. Atmosfera super. Slayer OK. Behemot może być. Najlepszy dla niego był basista. Rammstein efekty. Zabawa. KoRn dobry zespół , ale nie jest jego ulubionym.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
fewa
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Uf, buty i spodnie się doprały. Do następnego pogo. Dobrze, że nie było ludzi w glanach i nie urządzili mosh - a.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Co to jest to "pogo"...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Co to jest to "pogo"... Taki grupowy taniec. Skaczą , obijają się , kręcą, no obtłukują ciałami.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|