Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9183870 razy)
|
Dasna
Go
|
Nie, no posłucham sobie w naszej Polschi a teraz dzięki za troskę. Umiesz ukoić skołatane nerwy. I jaki growl a słowa od początku przyjazne i łagodne. Trapped in the moment of death forever Dead I'm not a man I'm a fucking beast Born to kill Alive to die You live no more I hate you all I wait to kill To taste your blood
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Widze, ze tez lubisz poezje.......milo poznac wrazliwa dusze Dzisiaj malo ludzi jest w stanie docenic piekny wiersz......
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Widze, ze tez lubisz poezje.......milo poznac wrazliwa dusze Dzisiaj malo ludzi jest w stanie docenic piekny wiersz...... No, a jak , ten tego, nie ma to tamto, to ja taka wrażliwa jezdem, no takom, na tom poezje, że aż straszne.No, mówię ci normalnie ,że ja takom poezje to uch. I różne inne poezje też. No.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Widze, ze tez lubisz poezje.......milo poznac wrazliwa dusze Dzisiaj malo ludzi jest w stanie docenic piekny wiersz...... No, a jak , ten tego, nie ma to tamto, to ja taka wrażliwa jezdem, no takom, na tom poezje, że aż straszne.No, mówię ci normalnie ,że ja takom poezje to uch. I różne inne poezje też. No. Z poezją to jest jak z piosenką. Czasami człowiek musi... http://www.youtube.com/watch?v=ENvAmLuj5ko
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Właśnie słucham.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Na śniadanie mniam, mniam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Piekne teksty, poetyckie
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Piekne teksty, poetyckie Czysta dusza, czyste słowa. Jednym słowem poezja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|