Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9178715 razy)
|
Gavroche
|
Zyon, nie natknąłeś się czasem na jakiegoś fajnego, delikatnego rockandrolla? Podziel się
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Oczywiscie, ze sie natknalem ale zbyt ogolnikowo podales. Stary czy wspolczesny, w jakim typie. Rockandroll to jest wielki wor, cos jak 4eS, mozna do niego wrzucic niemal wszystko
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Oczywiscie, ze sie natknalem ale zbyt ogolnikowo podales. Stary czy wspolczesny, w jakim typie. Rockandroll to jest wielki wor, cos jak 4eS, mozna do niego wrzucic niemal wszystko Liczyłem na Twoje wyczucie. Współczesny, lubię Kings of Leon, Kings of the Stone Age, Kasabian, White Stripes...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Wszystkie, za ktorymi tak sobie przepadam No kasabian mial na ostatniej fajne przeblyski a ten jeden kawalek Days Are Forgotten byl swietny Wyczucie w tak ogolnych ramach...no trudne Rock'n roll ma dziesiatki twarzy, tak samo malo mowi jak samo slowo rock czy pop. Z ubieglergo roku swietna, rocknrollowa plyte wydali The Black Angels - Indigo Meadow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki, Zyonku Foals "holy fire" znasz?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Znac, znam ale nie przepadam za gazetowym mainstreamem Bardziej mnie ruszaja kapele, ktore nie pchaja sie na szczyt udajac innych, np w ubieglym roku mocno ogralem plyte Midday Vei, ktorzy zaglebili sie w prastarym rocku psychodelicznym, piekna sprawa http://www.youtube.com/watch?v=pm2LHtPuPQE
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jestem zwykłym ordynusem Podoba mi się to, co mi się podoba, nie mam na to rady
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na muzyczne gusta raczej nie ma rady. Na muzycznych forach spedzilem ponad 10 lat i widzialem takie sprzecznosci i niedorzecznosci, ze cooles z radio electronic combat to trollowe przedszkole zaledwie Nowego Cave'a sobie obadaj jak chcesz delikatnosci i spokoju. Bardzo fajna, leniwa plyta po zadziornym i rozbujanym Dig, Lazarus, Dig!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Znac, znam ale nie przepadam za gazetowym mainstreamem Bardziej mnie ruszaja kapele, ktore nie pchaja sie na szczyt udajac innych, np w ubieglym roku mocno ogralem plyte Midday Vei, ktorzy zaglebili sie w prastarym rocku psychodelicznym, piekna sprawa http://www.youtube.com/watch?v=pm2LHtPuPQEDobre.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na muzyczne gusta raczej nie ma rady. Na muzycznych forach spedzilem ponad 10 lat i widzialem takie sprzecznosci i niedorzecznosci, ze cooles z radio electronic combat to trollowe przedszkole zaledwie Nowego Cave'a sobie obadaj jak chcesz delikatnosci i spokoju. Bardzo fajna, leniwa plyta po zadziornym i rozbujanym Dig, Lazarus, Dig! Już jest? Super! Łazarz mi się bardzo podobał i dobrze kojarzy nadal, na Wyspach wtedy mieszkałem.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Mosz reflex chlopie, juz prawie rok mija
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo Nie, tak ogólnie. A Amon? Nic nie ma do rzeczy. Amon to trochę taki pop , power metal, melodyjny.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Internet często zniekształca stan faktyczny Ja na przykład długo uważałem, że Zyon się na niczym nie zna
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Staram się to rozgryźć
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Internet często zniekształca stan faktyczny Ja na przykład długo uważałem, że Zyon się na niczym nie zna Może i zniekształca , ale ja swoje wiem. Zyon się zna tylko mu się może nie chce.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|