Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9178824 razy)
|
Dasna
Go
|
Tajemniczy Don Pedro. Zyon, Ty pamiętaj o ślubie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo Nie, tak ogólnie. A Amon? Nic nie ma do rzeczy. Amon to trochę taki pop , power metal, melodyjny. Mowicie o tym zespole Anal Amaranth? No taki popik, bylem na ich koncercie nawet przypadkowo
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo Nie, tak ogólnie. A Amon? Nic nie ma do rzeczy. Amon to trochę taki pop , power metal, melodyjny. Mowicie o tym zespole Anal Amaranth? No taki popik, bylem na ich koncercie nawet przypadkowo Znaju, znaju. Już kiedyś to soobszcziłes. Niech będzie i popik , ale energetyczny i jest ok. A growl i tak ma piękny.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo Nie, tak ogólnie. A Amon? Nic nie ma do rzeczy. Amon to trochę taki pop , power metal, melodyjny. Mowicie o tym zespole Anal Amaranth? No taki popik, bylem na ich koncercie nawet przypadkowo Znaju, znaju. Już kiedyś to soobszcziłes. Niech będzie i popik , ale energetyczny i jest ok. A growl i tak ma piękny. A znasz to? Nazwa podobna moze ci sie spodoba? http://www.youtube.com/watch?v=7zYSv9IqzEg
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jak stosujesz rady Twojej Babci to jest wszystko OK. Ja się ich twardo trzymam... To Zlota Rada, ktora ulatwia zycie, trzymam sie jej kurczowo jak pijany plota Dlatego np nie dyskutuje z tymi baraniami zamiedzowymi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
No sobota juz w kalendarzu zaznaczona...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo Nie, tak ogólnie. A Amon? Nic nie ma do rzeczy. Amon to trochę taki pop , power metal, melodyjny. Mowicie o tym zespole Anal Amaranth? No taki popik, bylem na ich koncercie nawet przypadkowo Znaju, znaju. Już kiedyś to soobszcziłes. Niech będzie i popik , ale energetyczny i jest ok. A growl i tak ma piękny. A znasz to? Nazwa podobna moze ci sie spodoba? http://www.youtube.com/watch?v=7zYSv9IqzEgTaaaak. Nic tu nie wywijaj, bo ten Anaal nie był w Polsce. Chyba , że pomyślałeś o Tuska Open Air Metal Festival, ale on nie jest im.Tuska , tylko w Finlandii. A Ty byleś na Amon Amarth i patrzyłeś jak małolaty szaleją pod scena. I Ci Amon nie przypadł tak do gusty a wolisz Bathory. Nicht wahr?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No sobota juz w kalendarzu zaznaczona... Która? Ty się będziesz żenić w sobotę. I to pewnie nie raz.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Jestem zwykłym ordynusem Mam inne zdanie na ten temat. Bo mi się Twój Amon spodobał? Dzięki. Pewno nie w każdej dziedzinie, ale muzycznie jestem drewnianym kołkiem. Jak Keanu jako Neo Nie, tak ogólnie. A Amon? Nic nie ma do rzeczy. Amon to trochę taki pop , power metal, melodyjny. Mowicie o tym zespole Anal Amaranth? No taki popik, bylem na ich koncercie nawet przypadkowo Znaju, znaju. Już kiedyś to soobszcziłes. Niech będzie i popik , ale energetyczny i jest ok. A growl i tak ma piękny. A znasz to? Nazwa podobna moze ci sie spodoba? http://www.youtube.com/watch?v=7zYSv9IqzEgTaaaak. Nic tu nie wywijaj, bo ten Anaal nie był w Polsce. Chyba , że pomyślałeś o Tuska Open Air Metal Festival, ale on nie jest im.Tuska , tylko w Finlandii. A Ty byleś na Amon Amarth i patrzyłeś jak małolaty szaleją pod scena. I Ci Amon nie przypadł tak do gusty a wolisz Bathory. Nicht wahr? No jak nie byl jak byl w Polsce? I fakt, wole Bathory Choc czasami jak lecialy te Amony u Wita na Vivie to nie wylaczalem jakby co. Metal to metal w koncu, wazne, zebynie byl zbyt pe...hmm....derastyczny
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Dasna
Go
|
Kiedy? Był? Nie znaju. Oświeć mnie, kiedy Anaal Nathrakh był w Polsce?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
W maju 2011 na przyklad
|
|