renia
|
Super. Mi się dzisiaj wszystkie wstawione przez Gavrocha utwory podobają...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Za to Młodemu kupiłam myszkę. Kurka wodna chciał taką za 6 stów. Ale bez przesady. Ja kupiłam Oliwierowi za trochę ponad 300 zł i mi się to drogo wydawało. Myszka firmy "Razer" i on jest bardzo z niej zadowolony. Mh, bo to myszki przede wszystkim dla graczy. Młody to w ogóle jeszcze mi pokazywał taka za 700 PLN. Ale nie. Na pewno nie teraz. Poza tym chce sobie wymienić komputer i X-boxa. Chwilunia. A jeszcze chciałby zamiast swojego nowego Samsunga Galaxy jednak iPhona. A jeszcze efekt do gitary , taki co ma Judas Priest. No, wolnego. Dasna, co się nie robi dla radości dzieci? No, na pewno nie bankrutuje. Poza tym oprócz radości dzieci jest jeszcze radość rodziców, że uczą dzieci , że wszystkiego nie można mieć. I należy cenić to co się ma, itd, itd. No wygadałaś się teraz zamów... Ani myślę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe kto wygra Ty czy on?
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ciekawe kto wygra Ty czy on? Nie jestem ciekawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Matko Boska Gavroche! Co Ty słuchasz? Normalnie moja muza! Ba!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Pasie pastuszek gąseczki pasie, a bąk mu buczy na basach. Pasie pastuszek gąseczki pasie, ja tam nie będę cię pasał!
Mariollo! Mariollo! (Mariollo!) Moja dollo! (Moja dollo!) I niedollo...
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=nTiv-HKv2A8 Benzin Ich brauche Zeit Kein Heroin kein Alkohol kein Nikotin Brauch keine Hilfe Kein Koffein Doch Dynamit und Terpentin Ich brauche Öl für Gasolin Explosiv wie Kerosin Mit viel Oktan und frei von Blei Einen Kraftstoff wie Benzin! Benzin! Benzin!
|
|
|
|
|
|
|
|