Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9183056 razy)
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Proboszcz miał Wizję co do mnie kilka dni temu i nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze nie zdecydowałem, bo jak nie pocznę, będzie dobrze. Wizję. Proboszcz. Coś to tamto. Jakieś dopalacze?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A skąd, przekaz we śnie był taki, abym się więcej uśmiechał mimo wszystko i abym się po żadnych "zebraniach politycznych" nie włóczył, bo w domu mam ważniejsze sprawy do wypełnienia. I tak będzie, bo posłuszny jestem.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Proboszcz miał Wizję co do mnie kilka dni temu i nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze nie zdecydowałem, bo jak nie pocznę, będzie dobrze. To nie masz trudnego wyboru... Najgorzej jest wtedy, że obojętnie jak się postąpi zawsze będzie źle...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Proboszcz miał Wizję co do mnie kilka dni temu i nic mnie nie zaskoczyło. Jeszcze nie zdecydowałem, bo jak nie pocznę, będzie dobrze. Wizję. Proboszcz. Coś to tamto. Jakieś dopalacze?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A skąd, przekaz we śnie był taki, abym się więcej uśmiechał mimo wszystko i abym się po żadnych "zebraniach politycznych" nie włóczył, bo w domu mam ważniejsze sprawy do wypełnienia. I tak będzie, bo posłuszny jestem. Uśmiechu i pogody ducha nigdy nie jest za wiele...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A skąd, przekaz we śnie był taki, abym się więcej uśmiechał mimo wszystko i abym się po żadnych "zebraniach politycznych" nie włóczył, bo w domu mam ważniejsze sprawy do wypełnienia. I tak będzie, bo posłuszny jestem. Ech, ci ... pro-bo-szcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Jeszcze nie, nie zaczęło się. Ale dają, co nie? Straaasznie mi się podoba.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Tylko perkusista tłustawy.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Tylko perkusista tłustawy. Szybciej zawału dostanie...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
No, co?
|