Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9183592 razy)
|
|
|
Zyon
|
John5 dobrze zaczal, od najlepszej plyty Mansona. Niestety to co teraz robi jest niesluchalne. Niektorzy nie powinni komponowac tylko grac to co skomponowali inni To samo dotyczy np Johna Frusciante z Red Hot Chili Peppers
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
No faktycznie Frusciante z RedHotami ma genialne płyty, a te jego solowe, to kompletnie nie wiem o co mu chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Ale ma fajne, kolorowe rękawki...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale i tak jest staromodny, bo ani jednego kolczyka w nosie, albo na wargach przynajmniej.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ale ma fajne, kolorowe rękawki... Czerpie z najlepszych wzrocow, od Yngwiego
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Ale i tak jest staromodny, bo ani jednego kolczyka w nosie, albo na wargach przynajmniej. Dlatego nie mam pewności, czy Dasna go zaakceptuje... Zyon jej ostatnio siedział w głowie i jakiś kulturysta czy tam exbokser... Kto mnie wołał czego chciał ? zebrałem się, w com ta miał: jestem, jestem na Wesele, przyjedzie tu gości wiele, żeby ino wicher wiał. Kto mi w głowie siedział? Wszystko przeczytałam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto Cię tam wie, tyś kobieta przecie
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kto Cię tam wie, tyś kobieta przecie Niewiniątko. Skoro Ty napisałeś to, teraz siem nie wykręcaj moja pciom. Nie tam, że zaraz zazdrosny jestem... Nasza relacja jest wyjątkowa, ponadczasowa i wymyka się wszelkim klasyfikacjom Żaden kulturysta, nawet największy, snu z powiek mi nie spędza, a dopiero Rękawek
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dobrze wydziergany sąsiad to skarb!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Cukru pożyczy, kwiatki podleje...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A dobrze wydziarany Admin jaki to byłby skarb. Polecam w stylu Griszy Masłowa, mam teraz w opracowaniu.Innormizm. http://vk.com/innormizm
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|