RafałS
|
No no. I kto by przypuszczał że białasy podróżowały, po świecie mieszały? Na jamajce afrykańczyków posiały. W Stanach podobnie. Gdyby nie stosunkowa bliskość tej historii - nikt. http://youtu.be/Kja5PN8daWk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ach te żagle, te takielunki... Jak mówi przysłowie - nie samym m.śródziemnym kolonizator żyje. Nie uszczknąć i brytolom trzeba.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zapomniałam o Mansonie a podoba mi się. Uważam, że Personal Jesus w jego wykonaniu brzmi lepiej niż w wykonaniu Depeche Mode. Zresztą za Depechami jakoś nigdy nie przepadałam.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zapomniałam o Mansonie a podoba mi się. Uważam, że Personal Jesus w jego wykonaniu brzmi lepiej niż w wykonaniu Depeche Mode. Zresztą za Depechami jakoś nigdy nie przepadałam. A Sweet Dreams? Super!
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Zapomniałam o Mansonie a podoba mi się. Uważam, że Personal Jesus w jego wykonaniu brzmi lepiej niż w wykonaniu Depeche Mode. Zresztą za Depechami jakoś nigdy nie przepadałam. A Sweet Dreams? Super! Tak, tak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Malgosia
Jr. Member
wiadomoci: 2883
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ciekawe czy jury też by tak było zachwycone, gdyby rozumiało słowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Obsada niewaska Nawet nakromana Furlonga namowili, tylko Roberta Patricka brakuje, Moze nie bedzie to kupa jak 2 ostatnie Terminatory. Niedawno w tv leciala jedynka i to jest fenomenalny film.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
Obsada niewaska Nawet nakromana Furlonga namowili, tylko Roberta Patricka brakuje, Moze nie bedzie to kupa jak 2 ostatnie Terminatory. Niedawno w tv leciala jedynka i to jest fenomenalny film. Ten trailer to fejk A mi się dwójka bardzo podobała.
|
|
|
|
|
|
|
|