Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9436681 razy)
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
jazzman masz cos nie tak ze skrzynia, bo do innych moge pisac a do ciebie nie. sprawdz ustawienia jakies
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Go
|
jazzman masz cos nie tak ze skrzynia, bo do innych moge pisac a do ciebie nie. sprawdz ustawienia jakies
Są limity?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
patrzac na to co mam w mojej to nie sadze
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Moja jeż ledwo się domyka i działa...
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
patrzac na to co mam w mojej to nie sadze Może ja mam jakieś... ?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
Zgadzam się .
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Zajebisty Zauważyliście, że muzycy wychodzą i po prostu grają? I świetnie się to ogląda? A kukiełki potrzebują wypasionych teledysków?
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Jazzman
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jazzman
Go
|
O tym, co się stanie z nim w przyszłości, było w Star Trek'u Taki przeszłościowo-przyszłościowy film
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
O tym, co się stanie z nim w przyszłości, było w Star Trek'u Taki przeszłościowo-przyszłościowy film Powinna też tam być klauzula "jesteśmy wypłacalni"
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mniodzio muzyczki. P. S. Jak to kiedyś odkryto - Wszechświat jest długi i szeroki... Tak że można się zachwycać dajmy na to jakimiś ostatnimi zdobyczami typu smarkfon czy cuś jak to się często zdarza . Ale warto też mieć na uwadze "tymczasowe" cywilizacyjne i energetyczne niziołkiem bycie, umożliwiające teoretyczną wymianę korespondencji z okolicą najbliższej gwiazdy w ciągu niespełna lat dziewięciu... Problem tylko w tym... Dotarciu tam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|