Dasna
Go
|
wiem. Wiem.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Potrafi śpiewać, słuchałem trochę ostatnich coraz bardziej melodyjnych kawałków Slipknota; łagodnieją.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...łagodnieją. Kabanosa by sobie powąchali, zupę kalafiorową pojedli - http://youtu.be/Yq8EgqQzyzM . "Podawać z grzankami, lanym ciastem i groszkiem ptysiowym".
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4141
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...
Mędrzec rzekł, idź drogą tak By Cię wiódł światła blask. Droga ta będzie pod wiatr I to przez cały czas. Wsłuchaj się w głos, który serce śle Ono daje Ci znak. Opuść wzrok a podpowie Ci jak Przez tę ciemność iść masz
Oto ja Poślij do mnie anioła Oto ja Prowadzony światłem nadziei trwam
Mędrzec rzekł, kieruj się Ku centrum burzy tej Kwiat róży poprowadzi Cię Lecz ciernisty to szlak
Oto ja Poślij do mnie anioła Oto ja Prowadzony światłem nadziei trwam
Mędrzec rzekł, tylko unieś dłoń A uchwycisz czar Nie poddawaj się A odnajdziesz drzwi, których szukasz od lat Usłyszysz głos, który serce śle Ono daje Ci znak Opuść wzrok a podpowie Ci, Jak przez tę ciemność iść masz.
Oto ja Poślij do mnie anioła Oto ja Prowadzony światłem nadziei trwam Oto ja Poślij do mnie anioła Oto ja Prowadzony światłem nadziei trwam Oto ja Poślij do mnie anioła Oto ja Prowadzony światłem nadziei trwam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|