Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9434864 razy)
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Piękne ryfy, (d)evilskie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Piękne ryfy, (d)evilskie. Znowu szukasz zwady Pupsik?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Wprost przeciwnie! Pożegnałem Cię przecież- PO angielsku, znaczy w tym języku. A teraz Całuśny POwierzył mi nowe, niezwykle odpowiedzialne zajęcia pielęgnacyjne. Na tym się skupię, a ryfy i tak są piękne, masz Coś z nimi wspólnego, że tak Cię przegięło DO mego poziomu? Czy Pupisik to samo znaczy co maminsynek- nie chcę Kogoś obrazić trafnym porównaniem? Nie chcesz tu słuchać muzyki, nie słuchaj. Nie chcesz tu czytać opinii o niej, nie czytaj. A pupsikiem chętnie będę, to lepsze niż być idiotą. Pa. Szkoda, ale nie Twój pupsik.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
Wprost przeciwnie! Pożegnałem Cię przecież- PO angielsku, znaczy w tym języku. A teraz Całuśny POwierzył mi nowe, niezwykle odpowiedzialne zajęcia pielęgnacyjne. Na tym się skupię, a ryfy i tak są piękne, masz Coś z nimi wspólnego, że tak Cię przegięło DO mego poziomu? Czy Pupisik to samo znaczy co maminsynek- nie chcę Kogoś obrazić trafnym porównaniem? Nie chcesz tu słuchać muzyki, nie słuchaj. Nie chcesz tu czytać opinii o niej, nie czytaj. A pupsikiem chętnie będę, to lepsze niż być idiotą. Pa. Szkoda, ale nie Twój pupsik. Nie pożegnałeś, bo się wcinasz. Nie możesz. Nie umiesz. Jesteś bezradny sam wobec siebie. Nie Ty, będziesz mi wyznaczać, gdzie mam słuchać muzyki.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|