renia
|
Oczywista oczywistość... Można słuchać ale nie posłuchać...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Kto ma w samochodzie coś co odtwarza mp3, albo przenośny odtwarzacz mp3 z wygodnymi słuchawkami (nie to douszne badziewie) to może, jako zamiennik słuchania radia o aktualnych katastrofach na świecie typu 46 zmarnowanych obiadów. Lekko muzyczne dialogi z muzycznym tłem odświeżające angielski z chińską nutką: http://www.clearchinese.com/mp3-lessons/newbie/index.htmm.in. Unit 612 Cold Beer
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic nie powiem, bo mnie zatkało. Może będzie z nami to samo, co z hienami? Samice ciężko od samców odróżnić, nawet zaglądając pod ogon.
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
Nic nie powiem, bo mnie zatkało. zupełnie nie rozumiem dlaczego hahha ale Azis działa tak na wszystkich facetów którym go zaaplikowałam haha
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Taaak, Jonsey, teza i antyteza, jak kiedyś była grzeczna Britney i niegrzeczna Pink, czy tam odwrotnie.
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jonsey
Go
|
Ale jak puści się taką muzę na imprezie jak już wszyscy mają lekki szum w głowie to zawsze gwarantuje dobrą zabawę. To tak jak z disco polo nikt oficjalnie ich nie słucha, a ona tańczy dla nie wszyscy znają już nie mówiąc jaką kase na tym Ci ludzie zarabiają.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Zgadza się...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Stonesi, klasyka od lat, a Richards to super maszynka od rock'n'rollowych riffów.
|
|
|
|
|
|
|
|