administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ja mam kasete z "Rio", nagrana swego czasu na TDK chromowce, woze ja do dzisiaj w aucie i slucham z upodobaniem
TDK chromowana, to była relikwia na bardzo ważne utwory Zwykle nagrywało się na stilonkach.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
mam Stilonki Gorzów w garażu ( 90, 60 ) , odtwarzają jak nowe, Black Sabbath całą dyskografie nagraną. Nic się z nimi nie złego nie stało , mimo że wkręcały się parę razy ( zacinały się rolki . 35 lat w nieogrzewanym pomieszczeniu.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ostatni odtwarzacz na kasety jaki mi został, to ten w samochodzie.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja mam jeszcze starego Technicsa, szkoda mi go sprzedawac, choc pogonilbym niezle, bo wazy conajmniej 20kg a w kregach audiofilskich waga wyznacza jakosc sprzetu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Mam amplituner Technicsa, bo w czasach dorastania to był symbol high-endu i po latach zrealizowałem dziecięce marzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
ja mam ruską wersję Technicsa do wieży , z wodotryskami . Nawet chyba jakoś tak się nazywa Tiechniks czy coś takiego ( z 30 lat ma , działa bez zarzutu )
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Po tylu latach szkoda wyrzucać, bo cena z powrotem rośnie.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
chyba nie za bardzo, np płyty moje analogowe 30- 40 letnie są po 40 zł , więc niedużo. Klasyka hard rocka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Trzeba poczekać jeszcze kolejne 40, to na bank wzrosną.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja gram (ostatnio rzadziej ) na Protonie, wcześniej był fajny wzmak na dużych Sankenach itd... ale sprzedałem bo nie chciało mnie się jednego przełącznika alpsa szukać do przelutowania. Kolumny zostały mi duże 3 drożne po dawnych przygodach z samoróbkami. I tak na razie zostało, jest z tego dźwięk, którego nie kupi się w większości sklepów, no ale trochę zabawy to wszystko kiedyś kosztowało... https://youtu.be/EenV_pdEt-4
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Trzeba poczekać jeszcze kolejne 40, to na bank wzrosną. Mam taką nadzieję. Tylko że Zosia nieraz miała chrapkę na utylizację śmieci ( dla niej to odpady do segregacji ) .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|