Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9112042 razy)
|
administ
Go
|
Na Urszulę?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
https://www.youtube.com/watch?v=rL3AgkwbYgo - coś wspaniałego... Ale wiadomo, że LZ najlepszy. Oczywiście dodam, że dla mnie, bo niektórzy mają na szczęście inny gust i wybór, co nie znaczy, że ich zaraz nienawidzę i nie akceptuję, jakby "dobra zmiana" sobie życzyła. Wręcz przeciwnie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och muzyka to tez u nas rodzaj sportu, za ktory niektorzy by mogli prac po ryjach i porownywac do Hitlera Muzyka jest rownie subiektywna do pojmowania jak polityka i widzialem przypadki jak sie bluzgali ludzie w imie lepszosci swoich zespolow
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Och muzyka to tez u nas rodzaj sportu, za ktory niektorzy by mogli prac po ryjach i porownywac do Hitlera Muzyka jest rownie subiektywna do pojmowania jak polityka i widzialem przypadki jak sie bluzgali ludzie w imie lepszosci swoich zespolow Sraj sobie co chcesz ,ale siebie nie widzisz
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Och muzyka to tez u nas rodzaj sportu, za ktory niektorzy by mogli prac po ryjach i porownywac do Hitlera Muzyka jest rownie subiektywna do pojmowania jak polityka i widzialem przypadki jak sie bluzgali ludzie w imie lepszosci swoich zespolow Sraj sobie co chcesz ,ale siebie nie widzisz Widze za to prymitywa, ktory sie wynurza z otchlani chlewa zeby wydac kilka soczystych chrumkniec, pieniec i bekniec, bo inaczej nie potrafi. Wracaj sprzatac obore i nie klep za duzo na forum, bo ci pani Helga siano zabierze do spania i kaze gnojowke wynosic rekami. Mowilem ci, jak zechce porozmawiac z kims glupszym od trzonka od lopaty to dam ci znac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Na Urszulę? Bo ja elastyczny jestem. Wczoraj na TSA było super, jak będą w przyszłym roku, to znowu idę. Świetna koncertowa kapela i nadal im się chce. A dzisiaj Urszula, też będzie fajnie, bo czasami potrafi pokazać rockowy pazur.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
w pełnym składzie byli? Nowak i Piekarczyk ? sam grywałem 51 i trzy zapałki. Do znudzenia musiałem łupać.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Grali wszystkie stare przeboje i są nadal w starym składzie. Brzmienie i wykonanie jest o wiele lepsze niż na płycie. Polecam, jak będą u Ciebie w pobliżu to warto się przejść, tym bardziej, że bilety bardzo tanie.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
|