Blackend
|
Nie, no Lulu czy StAnger nie nadaja sie raczej do sluchania, Death Magnetic od biedy choc nuda. Zobacz to Hardwired przepuszczone przez produkcje pierwszych 5 plyt. Nie ukrywam, ze z brzmieniem 1-3 brzmi duzo lepiej niz w oryginale https://www.youtube.com/watch?v=yE2rgWFAO2ALulu to chyba wypadek przy pracy i każdemu się może zdarzyć. Na StAnger przekombinowali z tym werblem, płasko to brzmi, a do DM fani mieli pretensje o przesterowanie. Dźwiękowo Master leży mi najbardziej, ale być może dlatego, że nikt wcześniej tak nie grał i przynajmniej mi wtedy kopara całkiem opadła.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W sumie niezle wyszlo, w tym roku plyty Anthrax, Megadeth i Metallicy. Slayer sie tylko wylamal, ale bez Hannemana i tak produkuja nudne kloce. Jak na razie najlepiej wypadl Anthrax.
Megadeth przyznaję, że przesłuchałem z dwa razy na siłę. Technicznie bez zarzutu, ale to brzmi jak ćwiczenia na rozgrzewkę przed koncertem, wszystko super ale muzycznie mi nie leży.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A to poczekamy cierpliwie.
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Takie dinozaury to się słuchało w komunie... To juz nie ma komuny?
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z kolan już wstali pozostało jeszcze tylko trzy kroki.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jeden starczy...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dlatego lepiej puszczać przodem.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Blackend
|
Super! To było do przewidzenia, że taki bębniarz nie będzie miał problemu robotę sobie znaleźć.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dla mnie to pierwsze...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
dla mnie też. Ten z Budgie ma za bardzo piszczący- dziecięcy głos do tego.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
1973 rok, może sprzętu nie mieli dobrego jeszcze?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|