Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9433830 razy)
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Fajnie dziewczyny coverują się... Lead guitar spoko, ale reszta też kształtna...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Mi się ten link nie otwiera", bo piszą, że "prywatny"...
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
"Mi się ten link nie otwiera", bo piszą, że "prywatny"... A bo go ukryłem i nie wiem jeszcze jak go udostępnić.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
"Mi się ten link nie otwiera", bo piszą, że "prywatny"... A bo go ukryłem i nie wiem jeszcze jak go udostępnić. Pewnie trzeba gdzieś kliknąć...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Krzysiek mówi, że w "opcjach prywatności" się klika na "udostępnij".
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tu akurat chyba siad na stole był najtrudniejszy technika niezła, wirtuozeria nie robi wielkiego gitarzysty, a zdolność do improwizacji, dusza.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
Kiedyś Wojtuś Mann wypowiedział w programie trójki takie zdanie (pamiętam );- a teraz, mili słuchacze, proponuję odłożyć na bok przeboje, posłuchajmy muzyki...(te trzy kropki to moje ). I popłynęło coś takiego... https://youtu.be/HdtZX31CR1QI po mojemu Wojtuś miał trochę racji.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Krzysiek mówi, że w "opcjach prywatności" się klika na "udostępnij". To już klikałem i wyskoczyła tylko możliwość powiadomienia prze e-mail. Upublicznię ten filmik na jeden dzień, bo na tyle mam zgodę od Młodszaka.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kiedyś Wojtuś Mann wypowiedział w programie trójki takie zdanie (pamiętam );- a teraz, mili słuchacze, proponuję odłożyć na bok przeboje, posłuchajmy muzyki...(te trzy kropki to moje ). W tamtych czasach Trójka fajną muzę puszczała i można było całe płyty nagrywać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|