Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9133090 razy)
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
Yes Yes Yes!
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ogólnie lubię spokojne,gorące klimaty
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Admin! Ty nam tutaj nie sciemniaj,bo ja wiem jakie Ty klimaty preferujesz.Ja już Cie dawno "rozgryzłam" Pono nawet przymierzałeś się do roli głównej w tym "klipie" ,ale dlaczego to marzenie się nie spełniło,tego już nie wiem... http://pl.youtube.com/watch?v=e-iyGn3TE0w
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
...ale dlaczego to marzenie się nie spełniło,tego już nie wiem... Z najnowszych info wynika,że to Sławek Cie "wygryzł" z tego "klipu" .
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
ale dlaczego to marzenie się nie spełniło,tego już nie wiem... Bo codziennie chodzę rano po zakupy, mówię wszystkim spotkanym normalnie i grzecznie - "dzień dobry" i nie tłumaczę "na ulicy" zasad Diety Optymalnej, każdemu kto mnie o to zagadnie i nie czytam stojąc w kolejce o sobie i najbiższych z pierwszych stron w "sensacyjnych gazetach", że "sekta", że "miałem być dentystą", albo, że "rozwiodłem się z żoną przez teścia", albo ... że mój tatuś "robi 1500, a nie 500", bo to nic przyjemnego. Wolę poczytać np: o takim biednym Lisie Tomaszu, że podobno "..." - jak twierdzi Kinga w dzisiejszej gazecie, albo, że "Kłopotek ma kłopoty" I tak lubię!. Normalność mi BARDZO odpowiada!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Normalność mi BARDZO odpowiada! Ja zamieniłabym NORMALNOŚĆ na PROSTOTĘ.Dlaczego? Bo wszystko jest normalne dla jakichś spełnionych warunków. Kariera,sława,życie "huczne" ,to też normalne,dla tego srodowiska-prostota tutaj mniej pasuje-tak mnie się wydaje
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Bo codziennie chodzę rano po zakupy...
Widzisz,ja nie mogę sobie pozwolić na taki komfort.Jak wyjdę z mojej luxusowej willi,od razu naokoło paparazzi,nie dają spokoju,a to wszystko po ostatniej reklamie "ACE" p/ wszawicy i "Domestosa" p/ trądzikowi .Jestem normalnie rozchwytywana.Teraz reklamuję własnie "cif"-mleczko do kąpieli dzięki,któremu skóra jest delikatna,aksamitna i pachnąca.Chcą mnie już wziaść do reklamy "kreta" na odciski,ale chyba bede musiała odmówić,bo już nie daje rady ...sam rozumiesz....
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
monikaf
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Zdjecia fanow muzyki mozna zobaczyc tu:
www.lobaczewski.com
pod stories/fans
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
Tereso, z przyjemnością jeszcze raz to wysłuchałem. I jeszcze raz ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|