Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Ponoć trwa przerwa w snookerze do połowy stycznia. A jaj jaj. Przegapiłem relację z ważnego meczu. Po czasie dowiedziałem się, że w grudniu jakiś chińczyk nazwiskiem Ding Jun_huia ograł w finale turnieju jakiegoś Maguaira. https://sport.onet.pl/snooker/uk-championship-wielkie-odrodzenie-i-zwyciestwo-ding-junhuia/jyppzctPonoć od zachwytu zwycięstwem w prestiżowym meczu chińczykowi spłaszczyło i zamgliło się widzenie i ogląd rzeczywistości. Gratulacje i życzenia powrotu do normalności płyną do Dinga od miliarda chińczyków. Dołączam się do życzeń i dołączam muzyczne kolędowanie, ku pokrzepieniu dziecka w Dingu. Jednak powstało jakieś ogólne nie wiedzieć czemu zamieszanie przed/po świąteczne. "....Puk, puk, chyba jednak nie mylisz się, Chyba to nie sen, chociaż w snach, tylko gości masz...." https://www.youtube.com/watch?v=52vZ-F7HHlQ
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
A mnie strasznie dziwi tak mizerne wypadnięcie Led Zeppelin! Musi Kurski ciapciał w tym zestawieniu.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Hahahah Moim zdaniem Led Zeppelin jest nisko( choc Stairway To Heaven 5 lokata) gdyż jest rzadko na antenie za rzadko:) Bardzo mnie wielce cieszy ta lokata: 10. Marillion KAYLEIGH ......................................
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A ja mam swoją listę wszechczasów i żaden tam Kurski mi w niej mieszać nie będzie! Marillion owszem, ale tylko z Fish!
|
|
|
|
|
|
|
Octaver
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękne... Szkoda go...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
I nie ma na liście "Mydełko Fa"! To już skandal!
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Najpewniej oranżadą alkomusującą. Disco Pisolo się zawsze przyjmujolo.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Mnie tam to nie przeszkadza. byle publicznie w sposób uciążliwy się nie odbywało.
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
A ja mam swoją listę wszechczasów i żaden tam Kurski mi w niej mieszać nie będzie! Marillion owszem, ale tylko z Fish! Co/kto, to jest ten/ta/to Marillion? Nie ma tego w słowniku. Kojarzy mi się tylko z pierdylion. Jakoś tak komediowo, błaznowato, kabaretowo, pajacowato, komicznie brzmi. Co innego Fisz. Przypomniałem sobie, że kupowałem ją w sklepie rybnym. Ale razem "Pajac" + "ryba" to kojarzę tylko z .....humorzastą rybą. Może.....błazenka (Kurskiego, tego Zenka co oszalał od zielonych oczu)? Ale mnie ta rybka bardzo interesi jak prawie karpy, to tj. pniaki wyrwane z ziemi. W związku z powyższym i bez sensu po wypiciu pięciu set nasuwają się mi dwa retoryczne pytania: Co ta ryba ma na płetwie i ile piw zamówiła? Kto zna odpowiedź ten wie jakie jest właściwe pytanie. Muzycznie to mi pasuje: https://www.youtube.com/watch?v=Mf4DYQ_luz4&t=14m30s"...Andzia ukłony, patrz szaleją..." /17m35s/
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Mnie tam to nie przeszkadza. byle publicznie w sposób uciążliwy się nie odbywało. O właśnie, niestety.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|