Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1043
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Utwór zapodany wyżej jest z Tarji Turunen a Tą nową jest Holenderka Floor Jansen. Moim zdaniem uktualna wokalistka jest ładniejsza i o ładniejszej barwie głosu aczkolwiek dochodzą mnie słuchy od innych osób akurat coś odwrotnego:) i bardzo dobrze że są inne zdania bo gdybyż wszystkim podobały się tylko dziewczyny o niebieskich duuuużych ....oczach to co by było z resztą towarzyszek:)
Fakt niezaprzeczalny, ma czym oddychać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26754
|
Jutro ma wyjść nowa płyta ACDC, to będzie dla mnie wydarzenie - łykam od nich wszystko jak pelikan. I jak? W starym stylu, czy jakieś nowości?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Fantastycznych kawałków kilka mieli.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale wokaliście nic głos z latami nie słabnie!
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
|
Ale wokaliście nic głos z latami nie słabnie! Brian Johnson wokalista z AC/DC zawsze z tego słynął że dobrze smaruje struny...głosowe lecz by nie było tak piknie to nie smarował ucha i słuch traci niestety.
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale wokaliście nic głos z latami nie słabnie! Brian Johnson wokalista z AC/DC zawsze z tego słynął że dobrze smaruje struny...głosowe lecz by nie było tak piknie to nie smarował ucha i słuch traci niestety. Wiadomo, suplementuje, tylko czym?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Ale ponoć problemy ze słuchem miał po wyścigach samochodowych, tak twierdzi przynajmniej.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A to jak na "głuchego" nieźle sobie radzi!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Może ma jakiego implanta, albo jaki dobry aparat? Kazik ma aparat w uchu i daje radę.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A jak tak to spoko, grunt żeby dalej fajnie czadowali...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Latka lecą, na to nie ma lekarstwa.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A chleb ze smalcem ponoć obniża wiek biochemiczny, czy jakoś tak...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Próbowałem się zaketonować, ale to wszystko psu na budę, w ostrych przypadkach trzeba ostro działać.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze żeby papierek ketonowy nie był przeterminowany, bo zasadowo wtedy wychodzi... Jakby co to wystarczy nie jeść DNA zwierzęcego, aby mocz był zawsze zasadowy, ale ponieważ się na tym nie znam, to uzasadniać nie będę. Gdyby jednak komu przyszło do głowy podważać moje słowo, to wyjdzie na kiepa z przeproszeniem.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|