toan
Go
|
Ja i Edyta! Przecież zasługuje na lepszego kawalera! , a do tego - przepraszam, ale mam już umówione spotkanie na 20-go!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Własnie miałam pisac,że ja biedna wiesniaczka z lordem? To niemozliwe wasza wysokość Smiem sie przeciwstawic-mam nadzieje,ze nie zostane scieta
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
hmmm.. Lord ma fochy to On zostanie ścięty nie Ty Ty dostaniesz wyroznienie;)
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Ah Drogie dzieci nie zrobie Wam krzywdy tylko straszę Kocham Was bardzo a teraz czas wybyć na bal;) Pozdrawaim
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Śmiem protestować. Kudy mi do Lorda!, a do tego, jak pewien Bolesław ściął klechę Stanisława, to ten biskup został najważniejszym polskim świętym, a Śmiały musiał z kraju wyjechać! Dobrze, że się opamiętałaś, bo jeszcze by Cię pognali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"Najpierw kąpiel..." Hahaha . Zimna - o ile dobrze pamietam Ale smialismy sie przy czytaniu tej książki "Tylko nie miejcie do mnie pretensji jak bedzie padał deszcz" - czy jakos tak
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Wojciech dziękuję za ten link. Zapomniałam,że tu mozna znależć wszystko nawet klasykę. Super dziękuję. Teraz będę miała uzywanie. Jeszcze raz dziękuję, dziękuję. CMOK!
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
Teraz mam fazę poszukiwań po różnych stylach, co usłyszałam a Mi się spodobało kiedyś. Ostatnio jak oglądałam Cejrowskiego i puszcza takie niesamowite teledyski z uzyką latynoską to oglądam i się zasłuchuję. Albo coś takiego http://www.youtube.com/watch?v=uTzJqhFCtIA&NR=1
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
Edyta -moje oczywiście -robione przed swiętami u córki -nadwaga jednak jest najmniej 7 kg No ale już nie walcze z wiatrakami -widocznie te typy tak mają . Doktor napisał w książce " waga genetyczie uzasadniona"-wytłumaczenie jest
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jakaś nieruchawa laska ,że jej nie ścierpły nogi .Mnie by ścierpły. Poza tym wstep troche przydlugi,a nie lubie czekac na rozwiniecie akcji .
|
|
|
|
|
|
|
|