Gavroche
|
Woskiem zalewaliśmy aby były szybsze, no i flagi się robiło. U mnie to samo, a gdzie lubelskie, a gdzie Śląsk. Patrzcie, Internetu nie było, a pomysły się rozchodziły. My jeszcze "w noża" graliśmy, w "państwa i miasta", dziewczyny robiły "widoczki" z kawałka szkła i kwiatuszków czy "historyjek" po donaldówkach, no i oczywiście w "chińca" na garażach oraz normalnie w piłkę na polanie za torami. Ech super było, a moje dzieci przed kompem najchętniej by siedziały...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Woskiem zalewaliśmy aby były szybsze, no i flagi się robiło. U mnie to samo, a gdzie lubelskie, a gdzie Śląsk. Patrzcie, Internetu nie było, a pomysły się rozchodziły. My jeszcze "w noża" graliśmy, w "państwa i miasta", dziewczyny robiły "widoczki" z kawałka szkła i kwiatuszków czy "historyjek" po donaldówkach, no i oczywiście w "chińca" na garażach oraz normalnie w piłkę na polanie za torami. Ech super było, a moje dzieci przed kompem najchętniej by siedziały... Ale było nim żyderia wszystko ukradła.
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
W Kneblolandzie film niedostepny Rozumiem że najwyższy czas wrócić:) Lepiej uciekać dalej
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oj! Tego się słuchało!
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To jeszcze z Randy Rhoads'em - świetna płyta.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|