Jarek
Go
|
Fajnie mówi że prawie śpiewa Na imprezkę jak znalazł
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26786
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
ABBA jest ponadczasowa...
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Piękna kołysanka na dobranoc...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, Rammstein, to Rammstein i tyle...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Fantastic... Spoko...
|
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
Nie moge na tym przejść obojętnie... Aż muszę odpowiedzieć bo posłuchałem tych powyższych wypocin określanych jako Męskie Granie Orkiestra - Obracam w palcach złoty pieniądz (Krzysztof Zalewski) (Live) było to pierwszy raz i ostatni w tej aranżacji,poprostu z marnowanie prądu z gniazdka elektrycznego Nic mi w tym graniu nie pasuję.I choćby sekcja dęta chciała uratować to wykonanie to i tak w porównaniu z oryginałem jest cieniutko a może jeszcze cienień.Na weselach lepsze słyszałem podróbki tej szlachetnej pieśni. Perfect - Obracam w palcach złoty pieniądz w wykonaniu oryginalnym to przede wszystkim dyskusja,rozmowa i nawet przekomarzanie sie dwóch gitar które w dłoniach trzymają :ZBIGNIEW HOŁDYS i mój imiennik:)RYSZARD SYGITOWICZ.Nie ma w historii polskiej muzyki takiego genialnego utworu jak ten w/w gdzie fundamentem jest duet gitar ,które ze soba polemizują. Choć nie uważam iż Zbigniew Hołdys ma wybitny głos koncertowy to jednak w tym przypadku bije na głowę te piszczenie i skomlenie Krzysztofa Zalewskiego .Wyhamuje z tymi epitetami alę nie cierpię roboty byle jakiej. To jest oczywiście moje zdanie ,którego sie nie wypre choćby mi nawet w przyszłości 77 dziewic obiecano:) A to też z koncertu oryginał. https://www.youtube.com/watch?v=SZ3S9BOS2mg
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
....mój imiennik:)RYSZARD SYGITOWICZ...
"....wszystkie Ryśki to fajne chłopaki..."
|
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Nie moge na tym przejść obojętnie... Aż muszę odpowiedzieć bo posłuchałem tych powyższych wypocin określanych jako Męskie Granie Orkiestra - Obracam w palcach złoty pieniądz (Krzysztof Zalewski) (Live) było to pierwszy raz i ostatni w tej aranżacji,poprostu z marnowanie prądu z gniazdka elektrycznego Nic mi w tym graniu nie pasuję.I choćby sekcja dęta chciała uratować to wykonanie to i tak w porównaniu z oryginałem jest cieniutko a może jeszcze cienień.Na weselach lepsze słyszałem podróbki tej szlachetnej pieśni. Perfect - Obracam w palcach złoty pieniądz w wykonaniu oryginalnym to przede wszystkim dyskusja,rozmowa i nawet przekomarzanie sie dwóch gitar które w dłoniach trzymają :ZBIGNIEW HOŁDYS i mój imiennik:)RYSZARD SYGITOWICZ.Nie ma w historii polskiej muzyki takiego genialnego utworu jak ten w/w gdzie fundamentem jest duet gitar ,które ze soba polemizują. Choć nie uważam iż Zbigniew Hołdys ma wybitny głos koncertowy to jednak w tym przypadku bije na głowę te piszczenie i skomlenie Krzysztofa Zalewskiego .Wyhamuje z tymi epitetami alę nie cierpię roboty byle jakiej. To jest oczywiście moje zdanie ,którego sie nie wypre choćby mi nawet w przyszłości 77 dziewic obiecano:) A to też z koncertu oryginał. https://www.youtube.com/watch?v=SZ3S9BOS2mgCzasy analogowe to i czasu mieli więcej. Układali i spasowali jak należy. No i gitara!
|
|
|
|
|
|
|
Trzainacy
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 1044
|
....mój imiennik:)RYSZARD SYGITOWICZ...
"....wszystkie Ryśki to fajne chłopaki..." Dziękuje wielce Reniu:)
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member