Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9199450 razy)
|
_flo
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=GF978AgLyaYswoja droga, podejrzewam, ze arctic monkeys jedza jak na anglie wiktorianska przystalo. stracili basiste swego czasu, nie dawal rady, patologiczny metabolizm... tonight there'll be a ruckus, yeaaaaah
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
(zart) stracili basiste swego czasu,
(serio) nie dawal rady, patologiczny metabolizm... (zart) tonight there'll be a ruckus, yeaaaaah (serio)
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
czyzby jakis Klonik zhakowal Tacie kompa?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
yyy klimaty jednego exa. czyli nie moje (zart)
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Był ktos z Was w Tunezji!??!?!?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Allah nie lubi kobiet, jedynie dziewice. Jakiś kompleks chyba?
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Daniel
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
wychowalam sie na Grechucie, ale net mi ledwo dyszy, wiec przeslucham wieczorem
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Sorki , ze tutaj tak nie na temat zapytam ale mam maly problem i pytanie! Nie wiem... moze ktos cos na ten temat bedzie wiedzial.. Ostatnio cos mi sie dzieje z miesniami lub nei wiem z czym to... ale to chyba miesnie piszczelowe przednie u obu nog .. gdy ide troszke dluznej i szybciej np mam dojsc szybko do przystanku spieszy mi sie a tu nagle obie nogi wzdluz tak mnie bola jakby mi sie skora rozdzierala bol niezamowity az mi lzyz bolu leca.. no i tak probuje dosjsc ale z takim bolem ze zatrzymuje sie co chwile;/ ;( mial ktos tak co to czemu tak ? co na to masci? Proszeee o jakas odp Prosze;) no i dzieki z gory jesli ktos odpisze;) Pozdrawiam Enka
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
nie mam pojecia, w czym problem, ale na bolace piszczele - "Piszczel Band" = The Shins http://www.youtube.com/watch?v=zYwCmcB0XMwjest to miedzy innymi piosenka z soundtracku "Garden State" -bardzo przyjemny film
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|