Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136340 razy)
|
viola44
Go
|
A propos Prince Rogers Nelson Nie trawię tego pajaca w żabotach......
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
michał, świetny kawałek pierwszy raz go słyszę :
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
...a 2 dni temu robilam giere w pracy...
To dla "zabawy" czy dla "zarabiania na zycie" ? Gierki to ja uwielbiam!!! Czy masz jakies ulubione? Na szczescie jedno i drugie. Uwieeeelbiam moja prace. My robimy gierki takie krotkie, promocyjne, wersje online (flash). Miedzy innymi. Ja osobiscie nie giercuje. Mamy w pracy PS, bo to jeden z naszych kllientow, ale jakos nie mam okazji. Podoba mi sie grafa do Little Big Planet.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
A propos Prince Rogers Nelson Nie trawię tego pajaca w żabotach...... no owszem, zarowno prince jak i majkel to pajace. i bufonada. ale...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ps a pochwal sie misiek jaki masz sprzecior? wii, xbox czy ps?
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
..Ja osobiscie nie giercuje. Mamy w pracy PS, bo to jeden z naszych kllientow, ale jakos nie mam okazji. Podoba mi sie grafa do Little Big Planet...
Flo, Poczatek mojej "przygody" to "Phantasmagoria" If you like horror, you cant skip on this one!!! What i promise is that this game gives you a very unique experience that You will not find somewhere else, at least this how it was back in 1995. Gierki na konsole maja w dalszym ciagu "slaba jakosc wizualna" tak wiec "wypasiony piecyk" rulezzzzzzzz..... Co do "Little Big Planet" to na gamespot.com dostala az 9.0 czyli zla byc nie moze.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=BPwCw4o8EnQ - aż chce się żyć!. Ja mam taki koncert codziennie rano i na żywo!. Coś pięknego, coś przepięknego. Życie jest ... Wybacz Admin A ptaszki fajne; jak ktoś nie kocha przyrody to nie warto siadać z nim do stołu
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przecież zwierzątka mają swoje prawa i instynkt! - nie musisz przepraszać. PS i prośba, abyś przypadkiem nie zamieszczał innych porannych dźwięków (np: mycie zębów, wypróżnianie się... i.t.p.) Jestem dość tolerancyjny, ale "braku taktu i umiatu" na własnym Forum nie muszę znosić!
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Przecież zwierzątka mają swoje prawa i instynkt! - nie musisz przepraszać. To był żart, od paru miesięcy jestem baaardzo spokojny (zmieniły się kryteria atrakcyjności u kobiet ) i wolę sobie pobiegać co dla pospólstwa jest trudne do wyobrażenia. Wszystko przyszło samo, naturalnie... i dobrze. Jak z wydawaniem pieniędzy -- dobrze mieć poczucie, że można wiele... tylko po co?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
To nie jest Forum na którym większość to "zajefajne, zdrowe małolaty". Średnia wieku w/g ankiety zamieszczonej ze dwa lata temu, przekracza "pięćdziesiątkę", więc proszę brać i to pod uwagę. PS czy bierzesz pod uwagę, że za kilkadziesięt lat możesz się zastanawiać podczas stosunku płciowego, co jest ważniejsze dla ciebie: twoje szczytowienie, czy klejny zawał? Jak w takim stanie ci się będzie słuchało "dźwięków extasy"?
|
|
|
|
|
|
|
|
|