Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136272 razy)
|
sylwiazłodzi
Go
|
pomyliłam taniec ze śpiewem Ale odnalazłam cały artykuł w necie na ich stronie. cytat fragment z samego dołu strony: W naszej kulturze kobiety nie oddychają przeponowo. Dlatego wegetują bez sił. A cały nasz potencjał jest w brzuchu – mówi Kamila. – Moc, która w nas drzemie, poznałam, gdy zaczęłam z nim pracować. Podczas wewnętrznego śpiewania, zrelaksowana, nagle poczułam, że mam skurcze macicy. Ale śpiewałam dalej, przetrzymałam dźwięk i… wywołałam orgazm. Nie miałam takich intencji! Uświadomiło mi to, że głęboki oddech i wibracja dźwięku rozluźniły mój brzuch i uwrażliwiły na odczuwanie i doznawanie. Poczułam, że dotarłam do źródła kobiecej mocy. Poczułam w sobie kobietę pierwotną, pełną harmonii i spokoju. Wiedziałam już, czego chcę link do artykułu : http://www.wrozka.com.pl/view/page/id/1409a zakładka Archiwum to z róznych działów kilka artykułów z poprzednich numerów . Jest co czytać. Ten śpeiw t o trochę jak masaż misami tybetanskimi tylko śpiew działa od wewnątrz.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Taniec relaksuje . Rzeczywiscie prawidłowa czynność kręgosłupa lędźwiowego sprzyja szerszej gamie doznań z narządów unerwianych z tej okolicy . Kiedyś, gdy miałem jakieś 12 lat, to dziwiło mnie, jak to jest -- jak jedna osoba włączy sobie muzykę w domu i tańczy, to ludzie patrzą na nią jak na świra, ale jak 100 ludzi na dyskotece włączy sobie muzykę i tańczy, to nikt nie wiedzieć dlaczego nie powie, że to 100 świrów, tylko że wszystko jest OK Dzieci to mają ,,problemy''
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli tańczy 100 "świrów", a jedna osoba siedzi, to kto wygląda jak "świr"?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jeśli żonka JESZCZE ładniejsza od tej "laski" to tylko pogratulować.
|
|
|
|
|
|
|
Sandman80
Go
|
świetne, znałem tylko w wykonaniu Metalliki
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
no. Niemen spox Urszula tez daje rade. Spoko oldschool.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lj19
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
http://www.youtube.com/watch?v=HW5eBfZhE4M&hl=pl - jak pięknie, tylko za sucho. Dziś wyciągam pompę i leję cały dzień śliczne kwiatki w naszym leśnym ogrodzie! I nie będę miał wyrzutów sumienia, bo nasze kwiatki są dla nas ważne i też chcą żyć! PS Na Ziemi żadna wykapana kropla "na marne" nigdzie nie przepada tylko wraca do cyklicznego obiegu, ale owszem można wmówiać, obojętnie co i niezależnie od faktów, gdy grunt podatny ...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Na Ziemi żadna wykapana kropla "na marne" nigdzie nie przepada tylko wraca do cyklicznego obiegu...
jeżeli masz własne ujęcie "niestety" przepada... kasa... niektórym
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|