Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136198 razy)
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
dziecino takich wygibusów w parze się nie tańczy
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
http://tiny.pl/z1fh - - napawać się pięknem wiosennej Przyrody!, a deszczu już nam nie trzeba...
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
dziecino takich wygibusów w parze się nie tańczy dziękuję za dziecine, tak młodo się poczułam, a co do wygibasów, to faktycznie w parze było by cięzko .........
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
flo, wiesz z tym poziomem to rzecz bardzo względna, ja osobiście mam tak, słucham przeróżnej muzyki od bardzo "ambitnych kawałków" po "brytney" ,( BO MUZYKA JEST DLA MNIE A NIE JA DLA MUZYKI) i to na co w danym momencie mam ochote zależy od mojego nastroju, od mojej wewnętrznej potrzeby. Kiedyś w programie Ewy Drzyzgi, Hołdys wypowiadał sie na temat disco polo, jak ten facet niczego nie rozumiał , ja czasami w domu puszczam na full '- "miała matyka syna, syna jedynego"...'(boys), i mam wszystko w gdzieś..., bo gdy sprzątam to mam ochote własnie na takie kawałki, gdy siedzę na fotelu w odlotowym nastroju mam ochotę na supertramp bądź jakieś kawałki instrumentalne itd, itd- dlatego uważam, iż różnorodność w muzyce to mus.....
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
michal
Go
|
Nie zwracać uwagi na zdjęcia tylko na tekst: http://www.youtube.com/watch?v=2Z9wGX_4i64&fmt=18 When the lights are down low And you nibble on my neck I can't be held responsible For what might happen next No telling what I'll do When I get you in my hands With a woman like you I'm a dangerous man Yeah I'm a dangerous manNiejedna firma przez to upadła... Prz 31,3.10-12
|
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
no no dawno tam nie byłem kiedyś przez miesiąc codziennie musiałem tam dojeżdżać samochodem 100 km ale za kilometrówkę miałem drugą pensję dawne dobre czasy
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
baaardzo dziekujem szukalam i szukalam, jeden mi umknal, dzieki bardzo fajny prezent. dzieki violka fasolka.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
|
|