Autor
|
Wtek: MUZYKA, którą lubię :) (Przeczytany 9136202 razy)
|
renia
|
Ostatni raz spróbuję, a jak nie będzie, to publicznie musisz się przyznać do porażki, albo ja.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
ja tez mam firefoxa, ja umiesciłam niżej ten kawałek więc renia może spobie posłuchać, gwidon, ja Ci skopuje Twój link tzn. otworze go i skopuje i zobaczysz co się otwiera. otworze i poczekam, może stanie się cud
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki Viola, ale "Gwidon" dał nam zajęcie . Najbardziej, jednak porywa mnie Adriano Celentano, aż niemogę się doczekać wesela syna, bo dawno, dawno nie tańczyłam.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Dzięki Viola, ale "Gwidon" dał nam zajęcie . Najbardziej, jednak porywa mnie Adriano Celentano, aż niemogę się doczekać wesela syna, bo dawno, dawno nie tańczyłam. No skoro weselicho Ci sie szykuje to tylko pogratulować na weselu najważniejsze wygodne buty co by nóżki mogły być sprawne do białego rana a ja lubię ten włoski kawałek http://www.youtube.com/watch?v=zRDVQT_MT-o&feature=related
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No skoro weselicho Ci sie szykuje to tylko pogratulować na weselu najważniejsze wygodne buty co by nóżki mogły być sprawne do białego rana Buty biorę dwie pary, jedne na początek, wystrzałowe szpile, a drugie wygodne do tańca (ale nie kapcie )
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
No skoro weselicho Ci sie szykuje to tylko pogratulować na weselu najważniejsze wygodne buty co by nóżki mogły być sprawne do białego rana Buty biorę dwie pary, jedne na początek, wystrzałowe szpile, a drugie wygodne do tańca (ale nie kapcie ) No racja, na początku wypada zrobić super wrażenie a potem gdy wszyscy będą wstawieni można odpuścić i tylko szaleć do białego rana
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Teraz to nie są takie wesela, jak kiedyś, że wszyscy byli wstawieni. Pełna kulura, a młodym połowa wódki zostaje. No chyba, że u nas będzie inaczej. Najważniejsze,że ja nie piję, to będzie bez urwanego "filmu" i bez kaca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chciałam wziąć podgląd, a poleciało. Co za kultura.
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
gdy klikam na Twój link, http://www.youtube.com/watch?v=3uNyPefjS88 otwiera się coś takiego, ... ja nie wiem czemu tak się dzieje , kiedyś umieściłam moje ulubione piosenki i gdy potem chciałam otworzyć z linku tutaj to też wychodziło badziewie, nie znam się , nie wiem czemu tak się dzieje. to ze strony youtube przekierowanie nastepuje pewnie nadajecie z Gwidonem z innych krajow, i moze ten klip akurat podlega jakims zroznicowanym prawom autorskim albo cóś czasami wystarczy zczyscic cache i cookies
|
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
renia jakie to ładne